188.000 euro'luk ilk Honda RC213V-S modeli sahibine teslim edildi

Fiyat iyi ama, ben genelde naked seviyorum o yüzden almayacağım malesef

O değil de bu kel adam Manchester'da bir Honda motosiklet satıcısı ve nasıl bu kadar para kazanıyor?
Bizim bayiler aç geziyoruz diye ağlıyorlar, bu adam hamuduyla götürüyor. Akşam akşam işimden soğudum

O değil de bu kel adam Manchester'da bir Honda motosiklet satıcısı ve nasıl bu kadar para kazanıyor?
Bizim bayiler aç geziyoruz diye ağlıyorlar, bu adam hamuduyla götürüyor. Akşam akşam işimden soğudum

İngiltere de ve Türkiye de kaç tane motosiklet satılıyor karşılaştır ,merakını giderirsin :)

demedi demeyin 3 gün sonra youtube de parçalama videosunu izleriz :queen:

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Yormayın parmaklarınızı, çoktan tükenmiş bile. Ha bide admin arkadaş ayda bir girip haber yapmasa çok temiz insan aslında. e yazım hatalarıda normal yani.

Çok gereksiz, stock Ninja H2 al. Modofiye yap, 270 küsür beygire ulaşabiliyor. Amerika'lı Brock's egzoz ekibi, 275 beygire ulaştırmışlar. Ve 350 km küsür hızı geçebiliyor.

Bu motoru alacaktım gittim 4 tane h2 aldım, ailecek biniyoruz haftasonu avm gezmelerimiz daha keyifli artık, arabayıda sattım h2 miz olduğu için gerek yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motorsikletler MotoGP replikasi arkadaşlar. Yarış takımlarına birkaç milyon dolara kiralanan motorsikletin yol için modifiye edilmiş olanını alıyorsunuz. Mesela pneumatic subaplar yerine normal subaplar kullanılıyor.

Fiyatı neden yüksek? Çünkü herşeyi en ince ayrıntısına kadar optimize edilmiş, elle üretilmiş, te ondan. Borudan ibaret olan pahalı bisikletlerle karşılaştırın, daha ıyi anlarsınız.

Kesinlikle fiyat performans karşılaştırması yapmayın.

Bunu alan da kullanmaz zaten. Koyar koleksiyona geçer. Muhtemelen de fiyatı artar...

Çok gereksiz, stock Ninja H2 al. Modofiye yap, 270 küsür beygire ulaşabiliyor. Amerika'lı Brock's egzoz ekibi, 275 beygire ulaştırmışlar. Ve 350 km küsür hızı geçebiliyor.

Altınlı gecede barkın H2 lerin tamamına yakının blok patlattıgını konuşuyordu. Superşarj a dayanamıyormuş blok.

Yakında kawasakide çaılaşan mühendislerin harakiri haberlerini bekliyorum, bu leke nin temizlenmesi için şart:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Altınlı gecede barkın H2 lerin tamamına yakının blok patlattıgını konuşuyordu. Superşarj a dayanamıyormuş blok.

H2'lerin tamamına yakını blok patlatmışmış... Altınlı gece, ismiyle uyum sağlayıp, gerçeklikten uzak dedikoduların atılıp tutulduğu kadın programlarına benzemiş desenize...

adam koleksiyon yapıyormuş...
o kadar para bayılıp da süremedikten sonra ne anlamı var onu almanın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar