Motorunu seven hemen belli oluyor. Ne güzel bir garaj yapmış. Yapanın da ellerine sağlık. Daha iyisi olabilirmiydi, tabi olabilirdi ancak maliyeti çok daha fazla olurdu. Önemli olan senin içine sindi ise gerisi hiç önemli değil.
Hep böyle bir şey yapmak istemiştim. Ancak 8 daireli apartmanda oturuyorum. Apartmanda oturmak ayrı bir sanat. Tüm komşular sizin gibi hassas, düşünceli veya duyarlı olmuyorlar. Apartmanın yanında açık garajımız var. Girişi kapılı. İzmir sıcağında araçlarımız güneşin altında kalıyor diye üstünü kapatmak istedim. Tüm masrafı da ben karşılayacağım. Yani benim yaptığım işten diğer komşular da yararlanacaklar ve ceplerinden hiç bir para çıkmayacak. Hemen iki kişi muhalefet etti. Vazgeçtim.
Garaj ile yol arasında biraz seviye farkı var, yağmur yağdığında garaja su doluyordu, oraya bir tümsek yaptırdım. Gayet güzel olmuştu, garaja da su girmiyordu. Komşunun birisi girip çıkarken benim arabam altını vuracak, ne gerek var buna, kendi kafana göre iş yapıyorsun diyince ben de kızıp kaldırttım. 1 ay sonra aşırı yağmurda garaja su doldu ve bu arkadaşın arabasıda suyun içersinde kaldı. 10.000 tl masrafı oldu. Tabi ucu kendine dokununca kıyameti kopardı. Ben de kaldırttığın set olsaydı böyle olmazdı dedim. Şimdi kendisi set yapalım diye kıçını yırtıyor, ben de izin vermiyorum. Yani apartmanda oturmak gerçekten zor. İnşallah ileride müstakil bir eve geçebilirim de böyle duyarsız insanlardan kurtulurum.