Light biradan sonrasini okumadim
niye sütaşta mı çalışıyosun
Light biradan sonrasini okumadim
Aynen kardeşim ver çeki düzenini, git cumaya, tövbe et rodajını tekrar bir daha yap sağlam olsun inşallahvarya son derece haklisinjz . aksam yatmadan dedim artik biraz kendime ceki duzen veriyim en azindan cumalara gidiyim felan deyip yatmadan salavat felan ckemistim vallahi . bu oneriniz dikkate alicam saolun .
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
ciddi ciddi okudum sanirim bu son 3 gunumun 24 saatini uyuayarak gecirecegime gore 48 saatte neler yapilir bilmiyorum . acil 1000 rr alinir :queen:
Aynen kardeşim ver çeki düzenini, git cumaya, tövbe et rodajını tekrar bir daha yap sağlam olsun inşallah![]()
niye sütaşta mı çalışıyosun
Ayağın çıplak karabasma sonra karabasanlar gelip seninde bir karabasan olduğunu sanıp senle arkadaşlık kurmaya çalışıyorlar ondandır
Euzu besmele çek bildiğin tüm duaları okuyup yat bide öyle dene en azından için rahat uyursun.
Bi de duke aldın mı ne oldu o iş?![]()
Kardesim cok fazla bilgisayar oyunu oynuyosun, birde korku filmi izliyorsun , maneviyatta zayif olunca boyle ruyalar gormen normal. Komedi yada aksiyon filmi izle. Bilgisayar oyununu da azalt. Maneviyata da biraz fazla ozen goster. Insanlar gayret gostermeden kurdan bile uretemiyorsa , bu kadar alem yoktan yere olusmamisdir demi. Bir sahibinin oldugundan suphe duyma vede sorgulama.
Maneviyat olarak zâyıf düşmüşsün bence biraz inancını kuvvetlendir.
Maneviyat olarak zâyıf düşmüşsün bence biraz inancını kuvvetlendir.
İnşallah alırsın duke ni şubatta:king: Ben rüyamda bile göremiyorum duke muke tık yok :salut:kisin gecmesini bekliyorum ve ehliyetten sonra egitimi. subatta alicaz ama orasi kesin. ulan ruyama bu 3 sey gelcegine duke gelseya 1290 superduke gelsin uyananirsam :queen:.