mondial 100 Sfc Snappy X

ALLAH cc. kazasız belasız kullanmanı ve üzerınde iken hep kask takmanı nasıp etsın kesınlıkle orjınal halını bozmadan kullan modıfye yapanlar cok sacmalıyorlar sakın uyma derım bu halı cok güzel ok

Allah Sizide Kazasız Belasız Kullanma Nasip eder İnşlh..
Çin İşi alıyosanız MONDİAL alın Bulamıyacağınız parçası yok bizim arkadaşta yuki cup var koparta grubunu bulamıyoruz....
Mondial Parçaları Dolu Öteki motorlarada mondial parçaları uyduruyorlar..
Ama Derseniz ki Bende Honda Vs Japon İşi var ALLAH BİZEDE NASİP EDER İŞALLAH ;)

hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan.benim de hoşuma gidiyodu motor almadan önce ama ön disk fren olmadığı ve düşük beygir gücü olduğu için eledim.

Allah Sizide Kazasız Belasız Kullanma Nasip eder İnşlh..
Çin İşi alıyosanız MONDİAL alın Bulamıyacağınız parçası yok bizim arkadaşta yuki cup var koparta grubunu bulamıyoruz....
Mondial Parçaları Dolu Öteki motorlarada mondial parçaları uyduruyorlar..
Ama Derseniz ki Bende Honda Vs Japon İşi var ALLAH BİZEDE NASİP EDER İŞALLAH ;)

hocam senin ön cant ters mi bana mı öyle geldi? bir de yakıtla ilgili bilgi verebilir misin?

Jant Doğru
Yakıtı Çok İyi
Motorda Önemli Olan
1.Yakıt
2.Güç
3.Sağlamlık
4.Konfor

4 yıl önce açılmış bu başlığı canlandırsanız 4 yıllık tecrübelerinizle ne güzel olur. benim gibi acemiler için bilgi bankası gibi

Arkadaslar 0 snappy 2200 tl , sizce alinirmi ?
plaka masrafi ne kadar tutar ?
ayrica 9 taksitte yapiyorlarmis!

Motosikleti
600RR
Arkadaslar 0 snappy 2200 tl , sizce alinirmi ?
plaka masrafi ne kadar tutar ?
ayrica 9 taksitte yapiyorlarmis!

ben tavisye etmiyorum bugün arkadaşımın 700 kmdeki snapysi bozzuldu motor çalışmıyor,komple motoru söktük herşey sağlam birkere daha lanet ettim motora arkadaş yeni küfürler türetti bunu için

Bende bu motordan istiyorum 15 yaşındayım genelde abim kullanacak ben öyle zevkine mahalle aralarında süreceğim siz ne düşünüyorsunuz

Orta ayak değil de yan ayağı açıca motorun çalışmasını önleyen düğme var.Takılı kaldıysa motor çalışmaz.Kabloları düz bağlayarak çalıştırmayı deneseydin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

Başlangıç için cup alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar