acıdığınız savunduğunuz insanlar için kendinizden utanın.
bir çoğunuz hakarete bile laiksiniz.
eline silah alan pkk'nın, eline silah alan motorcudan farkı yoktur.
olası durumlarda, "haklı bile olsan arabadaki adamın üstüne yürüme, silah çıkarıp çıkarmayacağını bilemezsiniz" gibisine sözleri bir çok defa duyduk gördük ve söyledik.
böyle yabanı, insan dışı olan insanları savunmak sizin karakterini rezil rüsva etmekten başka bir şey yapmaz.
hiç kimse kusura bakmasın,
eline kuru sıkı dahi silah alsan, o silahın evrağı yoksa ve sen bunu taşıyorsan ölümü dünden haketmiştirsin.
ve şunu da bilesiniz, kimse elinde silah olan birisini savunamaz.
bir tarafta emniyet müdürü, öteki tarafta serserinin bir tanesi.
annesinin yapmış olduğu açıklamayı siz okudunuz mu?
" benim oğlum yaralar ama öldürmez " diye bir cümle kurmuştu.
oğlu değil,anasıda ölmeyi haketmiştir.
kimse burada motorcu diye savunmasın kimseyi. nasıl pkk bir terör örgütü ise, eline silah alan ve trafikte polise veya vatandaşa tutan bir insanda teroristtir.
ve ölmeyi haketmiştir.
anayasamızda nefsi müdafa denen birşey vardır.
o an kafası sağlam birisinin, sana uyarı ateşi yapıp yapmayacağını bilemezsin. ki, kafası sağlam birisi uyarı ateşi yapmaz direk sıkar vurur. adı üstünde " kafası sağlam "
sizler bunu anlayamayacak mısınız?
olayın tutanağını okudunuz mu?
o emniyet müdürünün yanında ki polislerin bir çoğu benim arkadaşım. durumu tarafsız bir şekide izah ettiler. hatta onu sevmeyen bir polis arkadaşımız bile, hakkı hukuku gayet net bir şekilde görmüştür.
bu forumda ki, cahil insanların adaletine kaldıysa bu dünya vay halimize.
size kalsa herkes silahını taşır trafikte magandalık yapar.
yok öyle dünya kardeşim.
ben huzur istiyorum huzur. iki tane g*t lalesi eline silah alıp bana aileme silah doğrultsun istemiyorum.
bu olay yarın bugün, trafikte kavga ettiğinizde; arabada aileniz varken size silah çeken birisi olduğunda gayet iyi anlarsınız.
savunduğunuz adamları özetlersek;
bunlar pazar kavgası yüzünden 2 kardeşi öldürenlerle aynı.
bunlar sırf yol kavgası yüzünden, aileyi vuran katledenlerle aynı.
bunlar daha 3 ay önce, istanbulda restorant zinciri olan; motorcu kardeşimizi sıkıştırmaya çalışan bilmem neyin çocukları ile aynıdır.
sizler;
motorcuysanız; herkesden daha adaletli davranın!
eli silah tutan adamın ölmesi zaten hakediliyor. hele ki kafası sağlamken buluyorsa, ona tedarik edende haketmiştir.
ben büyüyene kadar, 21 yaşıma gelene kadar; annem beni geceleri dışarı çıkarmadı. çıkarmadı ki; belaya bulaşmayalım diye. alt mahalleye göndermedi, göndermedi ki kötü alışkanlıklarımız olmasın diye.
şimdi kimse konuşmasın daha fazla; herşey yetiştirmekle alakalıdır. anne babadır sorumlusu.
ayrıca, polisimizin silahı otomatikte olduğu için 3 kurşun birden sıkmıştır.
ve ifadesinde kendisi de bunun farkında olmadığını söylemiştir.