[Bursa - MT]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

Bursa mt güzel gezmişsiniz ama sırtlık takmayı ihmal etmeyin gözünüzü seveyim

Her ne kadar Armutlu burnunu döndükten sonra rüzgarla dans etsek de,:cherry: Yalova'dan akşam üzeri dönüşte biraz soğuk yesek de, çok güzel bir gezi yapmış olduk.

Katılan ve emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.:rendeer:

Bir sonraki gezide görüşmek üzere. :king:

Berkut alım satım işinemi girdin. :mrgreen: ben denedim bu işte para yok... Şaka bir yana cc mi büyülteceksin yeniden.

Abi sorma alıp satıp duruyorum bu aralar .:)

Abi şuan kütahyadayım ve ciddi soğuk. Yani yaz harici sürmek imkansız daha şimdiden gece 1 lere düşüyor .
Motorun gücüde benim kiloma yetmedi .:queen:

Seneye yazın cc büyültmeyi düşünüyorum maddi olarak hazır olabilirsek. :mrgreen:

Abi sorma alıp satıp duruyorum bu aralar .:)

Abi şuan kütahyadayım ve ciddi soğuk. Yani yaz harici sürmek imkansız daha şimdiden gece 1 lere düşüyor .
Motorun gücüde benim kiloma yetmedi .:queen:

Seneye yazın cc büyültmeyi düşünüyorum maddi olarak hazır olabilirsek. :mrgreen:

Burada 'Alıp satıyorum' deme bak. Sonra devlet bi dünya vergi çıkarır sana. :cherry:

Genelde gördüğüm, büyük cc'den küçük cc'ye geçenler hiç memnun olmuyor. Sen de bu kervana katılanlardansın.
Hayırlısı olsun.

Burada 'Alıp satıyorum' deme bak. Sonra devlet bi dünya vergi çıkarır sana. :cherry:

Genelde gördüğüm, büyük cc'den küçük cc'ye geçenler hiç memnun olmuyor. Sen de bu kervana katılanlardansın.
Hayırlısı olsun.

Abi hani Vstromu satmamış olsam , 2. motosiklet olarak tvs yi şehir içi kullanırım. Hemde zevkle. Vstromu hiç çıkarmazdım hatta.
Ama ben uzun yol için aldım tvs yi, oda bana uymadı :mrgreen:

Ama şehir içi çok pratik. Her araya dereye sığıyor az yakıyor. Vstromdan daha çabuk ulaşır yani şehir içi . :)

Abi hani Vstromu satmamış olsam , 2. motosiklet olarak tvs yi şehir içi kullanırım. Hemde zevkle. Vstromu hiç çıkarmazdım hatta.
Ama ben uzun yol için aldım tvs yi, oda bana uymadı :mrgreen:

Ama şehir içi çok pratik. Her araya dereye sığıyor az yakıyor. Vstromdan daha çabuk ulaşır yani şehir içi . :)

Zaten bu sebeple imkanı olan bir büyük, bir de küçük cc'li motor alıp duruma göre kullanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar