Arkadaşlar elinizde bu motor ile ilgili bahsettiğiniz olumsuzluklar ve problemlere ait video,foto,vs varsa paylaşınız.
Bu sayfada özellikle hep aynı 3-5 kişi durmadan motoru durmadan desteksiz kötüleyip duruyor.Hep aynı şeyleri okumaktan insanlar sıkıldı.
Bir ürünü,malı eleştirmek başka kötülemek bambaşka.
Ortaya delil koymadan yapılan bu tür yorumlar malı kötülemeye girer ve rakip firmalar üzerinden haksız rekabet oluşturur.
Elle tutulur bir olumsuz bir durum varsa bundan sonra yorumlarınızda bir dayanağınız olsun paylaşınız lütfen.Bu yardımseverlik lütfunu gösterirseniz eğer biz tüketiciler sizlere minnettar kalırız.
Motorda titreşim var, resimle belgelenecek bir olay değil. Test edip herkes kendisi görmeli.
Bu arada konuyla alakası yok ama Bajaj 27 Ekim'de yeni Avengers modellerini tanıttı. Motorlar çok güzel olmuş fakat titreşimli olduklarına eminim. Lansman videosunda motor sahneye gelirken çıkardığı sesten bile titreşimi hissediliyor. Bakın sitesi aşağıda :
http://www.bajajauto.com/bajajavenger/
Özellikle street modeli çok güzel olmuş. Bunların Hindistan'daki satış fiyatları Pulsar'ın %15 civarı altında kalıyor. Burada da aynı oran korunarak satılsa çok satacaktır. Tabi olay tamamen tireşimin ne kadar rahatsızlık vereceğine bağlı.