Murat abiii selamlar sendemı pulsara geçtin![]()
Hitit63 Ekrem ATA kesinlikle bu konu hakkında ilgilenecektir ona fazla yüklenmeyin bu fazla parayı servis aldı sonuçta Ekrem Bey ne yapsın heryere nasıl yetişsin bu konuyu servis sorumlusuna iletmek lazım Ekrem Beyi üzmeyin.
Ben Metzeler Lasertec ön-arka takım olarak taktırdım çok memnun kaldım. Eskiden kuru asfaltta kaydığı yerde şimdi yerler ıslak olsa bile kaymıyor. Virajı da çok iyi, her türlü hatayı telafi ediyor abartmamak kaydıyla. Ani frende de ön amortisörleri sıkıştırdıktan sonra fren koluna iyice abanabilirsin kayma olmuyo. Arka lastik eskisinden daha iyi olur ama bu motorda ağırlık dengesinde bi gariplik var arka teker yerle teması çok kolay kesiyor. O yüzden dengeli frenleme önemli.abiler 5 bin km de 2015 motorum. lastikleri korkutuyo beni derken bugun kaydım düştüm . sürekli arka kayıyor yavas gittiğim halde. lastik önerisi olan değiştiren memnun kalan tavsiye edecek olan ?
Ben Metzeler Lasertec ön-arka takım olarak taktırdım çok memnun kaldım. Eskiden kuru asfaltta kaydığı yerde şimdi yerler ıslak olsa bile kaymıyor. Virajı da çok iyi, her türlü hatayı telafi ediyor abartmamak kaydıyla. Ani frende de ön amortisörleri sıkıştırdıktan sonra fren koluna iyice abanabilirsin kayma olmuyo. Arka lastik eskisinden daha iyi olur ama bu motorda ağırlık dengesinde bi gariplik var arka teker yerle teması çok kolay kesiyor. O yüzden dengeli frenleme önemli.
Ne kadara taktırdınız fiyat ve nerden aldınız bilgisi verebilir misiniz? Kış geldi lastikler iyi değil tehlike michelin 700 tl gibi fiyat çıkıyor.
http://i60.tinypic.com/xqc5xy.jpg
http://i58.tinypic.com/nez0nb.jpg
Metzeler Lasertec, Pulsar için orjinal ölçülerde lastik makinede takıldı, balanslandı. İzmir Bayraklıda Motolastik'ten aldım.
100km'de 2 litre yaktırdım meselesi de baydı artık Cub motor mu bu. 3 litre yakınca ikinci el değeri mi düşüyo motorun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
http://i59.tinypic.com/29emwwh.jpg
http://i62.tinypic.com/nlskg7.jpg
Merhabalar 14 bin km de olan motorumda ufak bir sorun var kontağı çevirdiğim Zaman yanan ışık ve devir saatinin çıkıp inmesi marşa bastığım Zamanda tekrarlıyor ve ara sıra kendini resetliyor saat sıfırlanıyor, aynı sorunu yaşayan varmı aranızda ? Bakıma götürdüğüm Zaman kutup başlarını sıktım falan daha yapmaz dedi ama tekrarlıyor, servis pek ilgili değildi. Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
abiler 5 bin km de 2015 motorum. lastikleri korkutuyo beni derken bugun kaydım düştüm . sürekli arka kayıyor yavas gittiğim halde. lastik önerisi olan değiştiren memnun kalan tavsiye edecek olan ?
Ne kadara taktırdınız fiyat ve nerden aldınız bilgisi verebilir misiniz? Kış geldi lastikler iyi değil tehlike michelin 700 tl gibi fiyat çıkıyor.
Merhabalar 14 bin km de olan motorumda ufak bir sorun var kontağı çevirdiğim Zaman yanan ışık ve devir saatinin çıkıp inmesi marşa bastığım Zamanda tekrarlıyor ve ara sıra kendini resetliyor saat sıfırlanıyor, aynı sorunu yaşayan varmı aranızda ? Bakıma götürdüğüm Zaman kutup başlarını sıktım falan daha yapmaz dedi ama tekrarlıyor, servis pek ilgili değildi. Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
ben bridgestone batlax bt45 kullanıyorum memnunum fiyat olarakta 414 tl ye taktırmıştım 500-550 aralığına halledersin yada sava MC 50 M-Racer ön arka takımı montaj+balans ayarı dahil 400 tl mecidiyeköyde tramptowers ın yanında bayi var daha dün konuştuk uygun fiyata kaliteli lastik almış olursun mc 50 nin dışında baska modelleride var fiyatı mc50 ye göre konuştuk
Merhaba bajaj pulsar almayı dusunuyorum kullanıcısı olarak sorularımı cevaplarsanız sevınırım
Motorun kronık bı sorunu varmı?(ıstop etme vb.)
Son hızı nedir ?
Servis sorunu varmı?(yedek parça...)
2.el 2015 düsürüyorum şunlara şunlara dikkat edin dediğiniz konu varmı?
Kmde en fazla ne kadar yakıyo?
Ben bugün motor soğukken ve dik konumdayken yağ seviyesine bakmaya çalıştım yağ göstergesinde yağ göremedim. Motor 3500km'de ne yapmalıyım ?
Karterin dibinde en çok yağ motor soğukken olmuyor mu ? Motoru orta sehpada bırakıyorum park halinde zaten, sehpadan indirip motoru dik tutunca yağ görmem lazım orda.Bir de şu basit işlemler için kullanma klavuzunu okusak mesela, ne güzel olur. :santa:
Sayfa 13
-----------
MOTOR YAĞI SEVİYESİ KONTROLÜ
Motor yağ seviyesini kontrol etmek için aşağıdaki işlemleri takip
edin.
1. Motoru çalıştırıp birkaç dakika rölantide çalıştırın.
2. Motoru durdurun ve 2-3 dakika bekleyin.
3. Motosikleti düz bir zeminde dik tutun ve seviye camından yağ
seviyesine bakınız.
-------------------
Motor soğukken yağ göstergesinde yağ görememeniz normal .:king: