Gocaman lastiklerim var. Ayıya biniyom :)

baktı gt650 ayaklanmayacak ne yapsın aldı ufak bişeyler :D kazasız belasız

Buna kocaayak ( bigfoot) diyorlardi emi ?
Güle güle kullan güzel motor. Artık kumsalda bol bol drift yaparsın. Tam çöl motoru..
Aslında kumsalı belki hiç görmeyecek gariban. Ben şehir içi için eğlenmelik olarak aldım bunu.

naptın hacı motor u pisletmemişsin henüz.
Yıkadım. Yoksa yağmur çamur da da kullanıyorum. Fakat Lastikler hala orjinal 2006dan kalma. Sanki mermerin üzerinde gidiyorum gibi.
Yeni lastik almak lazım o da 1000tl yazıyor :D

Çok zevliydi onla geçen günler:)
Ben de çok eğleniyorum. Açık otoyola çıkmadığın sürece süper. İşe git gel sürekli trafik e5 olunca gücü dert olmuyor.
İnterkomdan müzik dinleye dinleye geziyorum. Dışardan gören trafiğin içindeki araba şoförleri ne özeniyordur ya:)

Hastası oldum, parça sıkıntısı varmı bunun ? tam ARMY sitil yapılacak motor
Ben de yapıcam zaten çok birşeye gerek yok. Sadece boyasan direk army oluyor zaten :)

Burada boya dışında ciddi işçilik gerektirecek birşey yok ;)

2a99khv.jpg

Parça sıkıntısı yok. Türkiyede deltamotorluaraçlar yurtdışında 5-10tane kore motorlarının parçasını satan site var. Ben diğer motoruma da yurtdışını kullanıyorum. Türkiyeden çok daha ucuz.
Ne ararsan buluyorsun. Birde çok sorunsuz motor 1 silindir, 1 karbüratör, 1 buji, 1 bobin motorun yarısı etti zaten :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

baktı gt650 ayaklanmayacak ne yapsın aldı ufak bişeyler :D kazasız belasız

Sen öylesan. 20km yol gittim geldim gt 650 ile. Ama boşuna gittim egsozcu ile anlaşamadık :D

Son düzenleme:

DKN

180 taban sanırım. suzuki van van üretiyo şimdi de. eskiden de bu kasayı yamaha üretiyodu buraya gelmemişti sanırım gerçi. kullanımı nasıl yakıt vs ?

Hayirli olsun Celal abi :) özelden bi şeyler soruyorum bakarsan sevinirim :)

Oha lan çok hoşuma gitti :D
Hayırlı olsun,ilanlara baktım da temiz denebilecek yok.

1.83 boya nasil olur acaba, 2. motor icin niyetlenmeye basladim
Çok da güzel olur
Tek kişilik
Ayı gibin

180 taban sanırım. suzuki van van üretiyo şimdi de. eskiden de bu kasayı yamaha üretiyodu buraya gelmemişti sanırım gerçi. kullanımı nasıl yakıt vs ?

Bu motor da çok eskiden beri üretiliyor. Yamahanınki en güzeli çünkü 200cc.
Suzukininki ise 2 valf. Bunda 4 valf var.
Büyük lastiğin de bir bedeli var tabi sabah- akşam istanbulun e5 trafiğinde 3.5lt/100km.

Yalovaya köfteci yusufa gittim o zaman 85-95 ile gittim. 3.1lt/100km oldu

115 yapıyor ama g.tü çıkıyor onu yaparken :D
İdeali 70-85 arası takılmak.
İvmelenmesi 0-60 çok iyi. Tam şehir içi dostu.

Bunun birde yeni nesilleri var 2008 sonrası. Onlar üstten çift egsantirikli ve 14,5hp.
İşte asıl onlar canavar gibi. 135km yapıyormuş

Hayırlı olsun kazasız belasız :)
Oha lan çok hoşuma gitti :D
Hayırlı olsun,ilanlara baktım da temiz denebilecek yok.
Sıfırı olsa kaçırmam...

Keyifle kullanın, neşeyle gezin...
Teşekkür ederim. Ben de sıfır gibi olunca aldım. Fiyatını söylersem ağlarsınız :D

Şöyle söyleyeyim. GT 650 yi 4500km de, bunu 12500km de aldım.
İkiside zenginden ve ikisinin fiyatlarının toplamı 10.000tl ediyor
Hayatta mottonuz şu olsun "mal, zenginden alınır" ;)

Hayirli olsun Celal abi :) özelden bi şeyler soruyorum bakarsan sevinirim :)
Bakıyorum şimdi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

Temiz motor diyenler.
Şu motor çok temiz gibi sanki. Depoda ve salıncakta stickerları duruyor. Depo boyası orjinal. Bi yan karenajlarını sökmüş adam onlarda çifti 200tl birşey zaten.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...masrafsiz-hyosung-uygun-fiyat-224931380/detay

Son düzenleme:
Çok sevdiğim bir model bir ara niyetlenmiştim ama istanbulda sadece 3 ilan vardı sahibinden de. Kadiköy Rex'in orada hep bir tane durur çok güzel bir makine.2-3 senedir Facebooktaki grubuna üyeyim ispanyollar çok kullanıyor bu makineyi ve en az %90 army yapıyor. Güle güle kullan bir gün kısa bir sürede olsa yakından görmek isterim :)))

Hahahaa bayıldım motoruna :) Güle güle kullan.

Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun

Çok sevdiğim bir model bir ara niyetlenmiştim ama istanbulda sadece 3 ilan vardı sahibinden de. Kadiköy Rex'in orada hep bir tane durur çok güzel bir makine.2-3 senedir Facebooktaki grubuna üyeyim ispanyollar çok kullanıyor bu makineyi ve en az %90 army yapıyor. Güle güle kullan bir gün kısa bir sürede olsa yakından görmek isterim :)))
Benim evimden garaja yürürken de birtane vardı mavi. Adamın park ediş şekli sebebiyle hep arkadan koca lastiklerinden görürdüm:)
Almaya niyetlendiğimde bi ara Rodos adasına gittim. Orada Rodos kalesinin girişinde birtane sarı vardı. Vay be dedim tee nerede çıktın karşıma :)
Benimki de army olacak buraya koyucam fotoları ;)

Anadolu yakasında çalışıyorum. Havaların güzel olduğu bir gün bi mesaj çak motoru da gör,oturup motorcu muhabbette edelim. ne demek :)

Çok mutlu oldum :) Havaların güzelleştiği bir gün sizi rahatsız edeceğim :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-acil-borc-sebebiyle-satilik-kelepir-rt125-227337091/detay

UYGUN FİYATLI ARAYANLARA

uğraşmak modlamak için fişyatı da uygun sempatik bi boz ayı :D

motor güzeldir, tek kusuru, o lanet olası egzosu, okadar çok ses çıkarıyorki uzun yolda yanında gitmek istemem,
kafa ütülüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar