180de kopan çanta

Bugun 180le giderken sırt çantamın omuza geçirdiğim yeri koptu ve çantalara neden bele baglanılan aparatın yapıldıgını anladım onun sayesınde kazadan kurtuldum baya korktum bidaha böyle bişi yaşamak istemem çanta önerebılecek varmı sağlam bişi ?:pale:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yazar burda 180 km/h hıza ulaştığını anlatmaktadır.

Bele bağlanılan aparat dönüşlerde sağa sola kaymasin diyedir. Kopma emniyeti değil yanı...

Super Moderator
Yuksek hız yapılacak ise çanta kullanılmaz. Bütün sürüş dinamiğini alt üst eder. Böyle bir şey asla tekrar etme. Ayrıca kopmasına da gerek yok. Araya giren rüzgar da seni dağıtmaya yeter.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benim canta da 265km ye cikinca fermuari kendinden aciliyo. Ne onerirsiniz? Bu da benden olsun bari :cat:

Kopmamış o paraşüt açmış. Haberin yok sanırım o hızlarda paraşüt otomatik açılıyor.

Benim canta da 265km ye cikinca fermuari kendinden aciliyo. Ne onerirsiniz? Bu da benden olsun bari :cat:

Sidik yaristiriyorsak benim 4 tekerli ufak audide 260da sigara icme imkani sagliyor :( Burda tavsiye almaya calısıyoruz gelmişsiniz laf yarışına gırıyorsunuz

Motosikleti
600RR
beyler benim snapi 200 ile giderken egzoz patlatıyor yavv bide kaportalrı yerden topluyorum ne önerirsiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizim motor o kadar yüksek surate çıkıyor mu ya dikkatli olmak gerek 110 la giderken çok rüzgar yiyorum o hızları düşünemiyorum bile

Yine bu forumların birinde okumuştum; motosiklette uzun yolda kesinlikle "sırt çantası" olmaz diye. Yük olur; gittikçe ağırlaşır. Çanta olacaksa illa arkaya bağlarsınız. Sırtınızda yük taşımayınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar