SM versiyonunda var zaten onlar. Yapmadıkları şey değil de o zaman çok değişiyor olaylar
http://moto.zombdrive.com/images/hyosung-xrx-125-supermoto-1.jpg
buna uzun boylu biri cevap versin benim gibi 170 biri değil
Bende GT650 nin yanına kardeş yaptım.
Ev-İş arası çok uzun git gel 65km. Birde motosiklet yaşam biçimi olunca çok km yapıyorum. Zaten aldığımdan beri 10 gün oldu 800km gibi birşey yaptım.
Geçen sene GT650 ile 25binkm civarında yol yaptım muhtemelen %50 si ev iştir.RT125'i de uygun düşürüp ucuza aldığım için yakıt farkından RT 125 1 sene sonra bana bedavaya gelecek.
Bizim o kadar kasap servisler var ki anlatamam. Motoru 12800km civarında aldım. 1000km bakımı hariç sadece 2 defa servise girmiş.
-Buji yuvasını biraz yalama gibi yapmışlar zor bela düzelttim. Yoksa silindir sök tornacıya götür helicoil yap sonra yeniden motorun üst kafayı topla dert oğlu dert olacaktı.
-Depoda çok fazla pas olmuş.(Ya temizliycem ya da Chronixx'in eski RT den kalma depoyu kullanıcam bakıcam artık)
Karbüratör çok pisti. Dün onu temizlettim bi arkadaşın serviste. Açarken gösterdi daha önce açmışlar karbüratörü ve memelerin düz vida larının kafalarını bir iki tık kırmışlar. Sorun değil anahtarla da sıkılıyor da. Bre öküz herif hiç mi karbüratör vidası sıkmadın. Pirinç malzeme bunlar az güç uygulanır.
- Ve motor karbüratör,manifold oralardan bi hava alıyor.Gazı veriyorsun bıraktın gazı 4-5 sn yüksek rölantide kalıyor sonra normal Rölantiye iniyor. Dün akşam vakti olunca bulamadık. Artık haftaya da onu halledersem motorda başka sorun yok. Ha birde lastikler sıfır gibi ipleri duruyor ama mermer olmuş artık feci kayıyor
Düşünün 2 servisle bu kadar sorun yapmışlar motora. Sonra 2. el motor alınmaz diyorlar. Bu kasap, bisikletten bozma tamirciler olduktan sonra nasıl alınsın ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
Dün arkadaşı bi yıkadım
http://i.hizliresim.com/vRgPXz.png
Yakıt konusunda karbüratör ve hava filitresi pis, buji kömür olmuş durumdayken bile uzun yolda 3.3lt/100km şehir içi 3.5lt /100km yakmıştım.
Hava filitresini yıkayıp bujiyi değiştirdikten sonra dün ölçüm yaptım ama yanlış mı yaptım emin olamadım çünkü 2.7lt/100km yaktım galiba

Emin değilim tekrar fulledim depoyu. Tekrar ölçüp söylerim yakıtı