İLK MOTOR İLK HEYECAN (Bajaj Pulsar)

Venom prosev soğutuyor demişsiniz hocam neden soğutuyor

cırtlar dizin arkasına giriyor bacağı katladığın an dizin arkasını sıkmaya başlıyor. orta cırtı söküp motordan inip 2 adım atınca hemen aşağı kayıyor. sadece dizi kavrayan 2 cırtlı modeller rahat. yada bütçe varsa dainese dizlik.

Bende 18 liralık dizlik var 2006 yılında almıştım ondan ucuz, motordan hiç soğutmadı beni. Bir de 50 liraya mafsallı dizlik almıştım 2011'de ama benzin deposunu çiziyor diye fazla kullanmadım.

abi 18 liraya aldığın dizlik anladığım kadarıyla mafsalsız. zaten mafsalsız dizlikler daha rahat oturuyor.

Dizliğin dizlerin korumak kadar önemli ikinci bir görevi var ki o da depoyu çizmemek. Öyle bir dizlik varsa onu al yoksa depo çizilirse için acır.

Hayırlı olsun, dikkatli sür, rodaja uy.

Sen o motoru almışsın ama.. neyse birşey demiyeyim hayırlı olsun.

(Nası? Içine bi kuşku düştümü? :D :D )

hayırlı olsun,tavsiyem dizlik ile uğraşma pantolon al rahat et vede bot almayıda ihmal etme...

Hayırlı olsun, kazasız belasız nice kmlere... Siyah yakışmış bu arada, aman ha oldum ben deyip sınırlarını zorlama.

Çok sağolasın Hemşerim :) 81 <3
hayırlı olsun Allah kaza bela gostermesin

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------

Teşekkür ederim , rodaj hem iyi hem kötü bazen 2.viteste kısa mesafede olsa uzamak istiyor insan
Dizliğin dizlerin korumak kadar önemli ikinci bir görevi var ki o da depoyu çizmemek. Öyle bir dizlik varsa onu al yoksa depo çizilirse için acır.

Hayırlı olsun, dikkatli sür, rodaja uy.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar