Bakim 7.500 de degilmi ya? Kafalarina gore km mi belirliyolar
Hayirli olsun hocam. Bahsettiginiz seylere ebaydan bakabilirsiniz. Branda yagmur gecirmeyen ve cizmeyen olursa daha iyi olur.
@Ucka tesekkurler bilgilendirme icin.
Kesin taktirilmasi gereken 2 sey var bence. Ilki koruma demiri. N11 de 300 lira civari koruma demiri vardi orijinal yazmiyordu ama gorunurde bi farki yok. Orijinali 600 lira civari oldu dolar euro kurundan dolayi. Ikinci olarak on ve arka catallara slider taktir. Aliexpressden hesaplica bulabilirsin. Bunlari taktirirsan motoru yatirdim mi cikacak masraflari direk onluyor. Tecrubeyle sabit. Bonus olarak ellerini ve manetlerini korumak istersen elcik koruma da cok yararli. Ozellikle yanindan gectigin araba anidn kapisini acarsa parmaklarini kirilmaktan korur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
Bu arada parca ararken duke 125 200 390 diye aratabilirsin. Sasiler ve parcalar birebir ayni.(elcikler haric)
Eğer maddi durumda problem yoksa 250 almak daha iyi. Fazladan 5 hp 3nw tork 50 cc. Pirelli Rosso 2 Abs,kaydırma li Debriyaj. Ayrıca 390 baz alınarak üretilen bir model. 200 137 km max hız yapıyor 250 160 km hız yapsbiliyormus. Bana kalırsa 250
Duke200 140 kg çalışır ağırlığa sahip duke250 150 kg
Kesin taktirilmasi gereken 2 sey var bence. Ilki koruma demiri. N11 de 300 lira civari koruma demiri vardi orijinal yazmiyordu ama gorunurde bi farki yok. Orijinali 600 lira civari oldu dolar euro kurundan dolayi. Ikinci olarak on ve arka catallara slider taktir. Aliexpressden hesaplica bulabilirsin. Bunlari taktirirsan motoru yatirdim mi cikacak masraflari direk onluyor. Tecrubeyle sabit. Bonus olarak ellerini ve manetlerini korumak istersen elcik koruma da cok yararli. Ozellikle yanindan gectigin araba anidn kapisini acarsa parmaklarini kirilmaktan korur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
Bu arada parca ararken duke 125 200 390 diye aratabilirsin. Sasiler ve parcalar birebir ayni.(elcikler haric)
Bugün biraz turlayım dedim, park etmiş sigara içerken kızım gözüme bi güzel gözüktü fotoğrafımı çek diye bağırıyordu. Sizinle de paylaşmak istedim, mexico'nun motoruna taş çıkarttırcak derece de temizdir kendileri
(Her ne kadar kameradan belli olmasa da kirden gebercek yakındal: )
http://www.mediafire.com/convkey/9483/096k4y6jxubyb43zg.jpg
Arkadaşlar abs çok kafaya takılacak bir şeymi acaba, her 2 modeli kullanmış birisi cevaplarsa sevinirim
Arkadaşlar abs çok kafaya takılacak bir şeymi acaba, her 2 modeli kullanmış birisi cevaplarsa sevinirim