Scarabeo'nun soldaki far düğmesini aktive etmek oldukça zor geliyordu bana. Selektör yapmak pek kolay değildi falan. Yaz başında bu düğmeyi komple söküp iç kısımlarını greslemiştim ve bayağı bir düzeltmiştim bu durumu; ama düğme sonradan yine zorluk çıkartmaya başlamıştı. Geçen hafta tekrar greslemek için açtım. İşim bittikten sonra geri takarken sağ taraftaki çentiklere gözüm ilişti (düğme, yuvasında oynama yapıyordu biraz). Bu çentikleri dışa doğru açmaya çalışırken bir tanesi kırdım ve bu beni şaşırttı bayağı bir (o kadar kolay kırılabileceğini tahmin etmemiştim). Daha sonra simetrik olsun diye diğer çentiği de kendim uçurdum

O saatten sonra "tuşu artık silikonlayarak geri takarım" diye düşünüyordum; ancak sonra bundan vazgeçip yenisini almaya karar verdim ve Motopitshop'tan yeni bir düğme satın aldım.
Düğme bugün elime ulaştı; ancak paketten çıkan ürün bendekinden farklıydı. Aldığım düğmenin dizaynı, eskisine göre değiştirilmiş ve yeni düğme kolaylıkla basılabilir bir hale sokulmuş. Motopitshop'un sitesindeki fotoda ise eski dizayn gözüküyor enteresan şekilde.
[url]http://s24.postimg.org/tor7lvgb5/Photo_0056.jpg[/url]
Takılı olan yenisi. Elimde tuttuğum ise motorun üzerinden çıkan eski parça.
Şu an çok güzel oldu. Böyle olacağını bilsem gresle falan hiç uğraşmadan daha önceden yapardım bu değişimi. Tabi insanın aklına "madem böyle kolay basılabilen bir düğme yapabiliyorsunuz, motorun üzerinde gelen neden o şekilde o zaman" sorusu geliyor..