PULSAR 200RS

pulsar 200 rs türkiyeye gelmiş bulunmakda 200ns ile sadece tasarım farkı var sizce 11.000 tl vermek akıl karımı yoksa 200 ns almak dahamı mantıklı :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Renk seçimleri berbat bence, motorda asalet diye bişey yok. Kaş falan çizmişler,abartılı çizgiler var. Yapsana düz siyah veya kırmızı çok hafif donuşlar yap sonra.

Buna o parayı vermek delilik..

maxresdefault.jpg

Git o paraya ninja250R al. "2012"

kawasaki_ninja_250r_1.jpg

açıkçası tipini beğenmedim pek. ha tipini boşverebilirim belki ama o gidonu hiç ve hiç beğenmedim. gidon düşük olsaydı biraz daha hoşuma giderdi.

O gidon ne ,hele o kırmızı renk ne .Çinli gibi boya rengi, ne kadar basit duruyor.O motosiklete o gidonu koyanı gidip tekme tokat dövmek lazımi

o gidonla o motor piyasaya çıkarsa acemiler dışında kimse almaz

Benim gibi naked severler için de en güzel yeri gidonu oluyor. Eğilmeden rüzgar korumalı motora biniyorsunuz.

Ben gidona dikkat etmemiştim yahu bu ne :mrgreen:
Lastiklerde muadillerine göre ince. Bu motor 9 bin olmalıydı. Bildiğiniz tasarım hatası.

Herşeyi geçtim bari ön süspansiyon ters maşa olsaydı. 200NS'in süspansiyonları kütük gibi. Bugün bi video çektim performanslı sürüşte. Motorun tangır tungur gittiği videoda her an belli. Scooter'a biniyorum sanki.

Forumda kötüleniyorsa mutlaka iyi ve avantajlı bir motordur. Biraz pazarlık yapıp rahatlıkla alınabilir demek ki. Bende para yok o ayrı mesele. Param olsa gözümü kapatır alırım burayı okuduktan sonra. Japonlarla kıyaslarsan parça/bakım avantajı bile bu motoru almaya yeter.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumda kötüleniyorsa mutlaka iyi ve avantajlı bir motordur. Biraz pazarlık yapıp rahatlıkla alınabilir demek ki. Bende para yok o ayrı mesele. Param olsa gözümü kapatır alırım burayı okuduktan sonra. Japonlarla kıyaslarsan parça/bakım avantajı bile bu motoru almaya yeter.

Hayaller pulsar hayatlar ruhsar.

NS'ten farkları var. Abs standart ve çelik firen hortumlar var. Bugün 200 NS'in aynı kasa abs'lisi gelse o da aynı para olurdu büyük ihtimalle.

Abs stadartmi eminmisiniz?, Turkiye sitesinde abs ibaresi goremedim hic bir yerinde..

Muallak. Bir var diyorlar bir yok diyorlar. Önümüzdeki 10 yıllık kalkınma planı içerisinde netleşecek büyük ihtimalle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------

Japonlarla kıyaslarsan parça/bakım avantajı bile bu motoru almaya yeter.
Patron yapma gözünü seveyim. Hadi fiyat avantajı desen anlarım da parça/bakım avantajını 3 kere servis geri yolladıktan sonra motorda kaburgalarını kıran Ayzek'e sormak lazım...

Herşeyi geçtim bari ön süspansiyon ters maşa olsaydı. 200NS'in süspansiyonları kütük gibi. Bugün bi video çektim performanslı sürüşte. Motorun tangır tungur gittiği videoda her an belli. Scooter'a biniyorum sanki.

bunu 11.000 tl ye getiriyorlarsa 400cs 16.000 17.000 gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar