Beyler nerdesiniz yahu ben de sizden bahsetmiştim yazımda. Arkadaş 30bin'i devirir mi bu motor diye soru sormuştu.
Duke 200'ün (abs'siz)...200-250cc klasmanında en-iyi frenlere sahip,kaldı ki aynı fren teribatı 390 Duke ve RC 390'da var.(44 bg'i durduruyo aynı fren sistemi)...Ön-arka çelik örgülü fren hortumları, önler radyal bağlantılı 4 pistonlu mono blok kaliper var..!!..Hangi 200-250cc'de bunlar var????..Senin kulandığın haşat test motoru ile genel ve sağlıklı bi yorum yapamazsın!!!!....(Kerhanedeki karıylan-sokakta normal hatunu bir tutman gibi olmuş) hacı!!!
E zaten yazmıştım makine folloş olmuş berbat diye. Kaç kere yazmam gerekir ki ?
Ben bütçem gereği üst cc'ye geçemediğim için ciddi düşünüyorum bu sefer de Duke denemeyi. Milletin yazdığına laf söylemek için değil bilgi almak için yorumlara bakıyorum.
Test motoru harici bir duke 200 daha deneyeceğim önümüzdeki hafta içi, 183 kiloluk Inazuma'da ön freni sıktığımda (bak dikkat edin, motorları kıyaslamıyorum fren örneği veriyorum sakin) deponun üzerine çıkıyordum neredeyse, aynı etkiyi bulamadım. Denediğim motor da farkı görürsem yazarım tekrar hocam.
Benim boyda 186 artçı yokken bende çok rahatım motorda hatta peglerin konumu çok seviyorum. Pegleri arkada geniş gidon kombinasyonu çok iyi olmuş. O test motorunu bende kullandim çok geni hirpalanmamis canı cikarilmis bir motor
benim duke de 58 binde oldu tık yok tabi bazı değişenler var ama onlar hep stok dışı olaylara kaymamdan dolayı değişti:queen:
benim boy da 1.85 ama hiç te sıkıntı olmuyo ilk bir hafta bende senin gibi düşünmüştüm oturma pozisyonu çok kötü diye ama şimdi alıştım gayet rahatmış.
Yahu kardeşim, abiciğim nasıl rahatsınız anlamadım ? Benim depoyu tutmam için arka selede , hatta plakalıkta oturmam lazım. Foto bulursam atarım.
Titreşimi geçtim, motor sesini de geçtim, aynaları da geçtim tek takıldığım yer o pegler. Dizlerim gövdemle paralel değil, aşağı doğru bakıyor. Bu da beni çok rahatsız ediyor.
Hele o ayağıma değen fren hortumu kablosu yok mu, tüylerim diken diken oldu hep :flower: