Hocam ben şahsım adına olayları geçmiş tecrübeler ve algılarla değerlendiriyorum.Hayatın olağan akışı diye birşey var , arkadaş atarlandı diyelim , polis çakarları bir dakika yakar-söndürür , eleman kaçacak delik arardı , veya bir telefonla ekip gelirdi anında sen ben telefon etmiyoruz emniyet amiri telefon ediyor.
Olaylar fazla doğru olunca insan ister istemez şüpheleniyor , kuru sıkı silah üstüne birde motorcu alkollü çıkıyor(Bunu doğrulayan bir haber görmedim) (bakın son derece somut ve tereddüte yer bırakmaması gereken bir sonuçtan bile şüpheleniyoruz neden acaba ? ).Biz burada polis suçludur , motorcu melektir demiyoruz sadece yolunda gitmeyen birşeyler var , inşallah görgü şahidi , kamera kaydı vb vardırda kafamızda hiç soru işareti kalmaz diyoruz.
Peki ya haberde vurulan bir şahin Sürücüsü olsa idi? Yine aynı şeyleri yazar mıydınız?
Olayı hiç biriniz gözünüz ile görmediniz lakin 2 teker ise haklıdır demeyi tercih etmişsiniz.
1nci sınıf bir emniyet müdüründen bahsediyorsunuz. Kıçı kırık basit bir memurdan değil. Teamülleri hepimizden iyi biliyor! Saçma sapan egolar ile hem kendi hemde eşinin meslek hayatını bitirecek kadar mal değil o adam. Ayrıca adam sivil iken başına bu olay geliyor. Teröristler kahpece gelip arkadan ateş ediyor bu aralar. Hepsi dikkatli ve en ufak bir şeyde silah çekmeye hazır. Bir de bırakın bu 2 teker haklıdır muhabbetini. 2 hafta önce Tophane'de gözümün önünde 1 scooter üzerinden 2 eşkiya indi. Durup dururken adamın tekini tehdit etti. Adam yürüyüp gitmese o iki tekerli efendi motorcular adama saldıracaklardı. (Olaya başından sonundan şahit oldum)
Her motorcu bilinçli ve efendi olsa idi yorumlara katılırdım lakin gözünüz ile bile görmediğiniz bir olayda hakim kesilip, kalem kırmaya kalkmayın. Saçma oluyor.
Ne denyolar ne apaçiler motor kullanıyor. Motor hırsızları bile motorcu bu memlekette. Cebinde çakısı, kuru sıkı tabancası, Kafasında kamera var diye ota Çiçeğe atarlananı...