Bi arkadas takmisti ve memnundu diye hatirliyorum. Epey de buyuk bir camdi. Ben takmadim cam dusuncem yok pek aksesuar yapmayi sevmiyorum. Yalniz gercekten yuksek hizlarda alet haliyle baya ruzgar aliyor. Alirsaniz pisman olmazsiniz diye dusunuyorum ben hyosungdan gectim kullanimi inanizmaz rahat ve pratik geldi. Ayrica hyosungun yarisindan daha az yakiyor. Tam bir ekonomi motoru. Start stop olmasa da olurmus zaten hic durmuyorum ki, heryere girip cikiyor. Bu nedenle aktif etmiyorum ben. Suan tum motorlar arasinda en az yakan olabilir bu konuda iddialiyim. 19 tl ile 220 km cok iddiali bir rakam. Aldigimdan beri arabaya oranla her ay 100 tl kardayim. Sikisik trafikte spacy kullanmanin zevki ise paha bicilemez. Performans ise tek kisi 80 km com rahat ulasiyor bu hizdan sonra cok yavas hizlaniyor. Duz yolda 95 km yapiyor yokus asagi gecen hafta 105 gordum en fazla iki kisiydik. Ayni yolun bayirlarini ise dip gaz 60 km ile cikabildi. Bu bariz can sikici ama aletin de boyle bir iddiasi yok zaten sehirici icin tasarlanmis 8 beygirlik kullanimi cok kolay ve rahat bir alet. Tam sicak firsatlar oluculerine gore bir motor☺