Kaza yaptım :(

hsk

Akşam 7gibi işe gitmek üzere yola çıktım.Biraz gittikden sonra iş arkadaşımı da alarak devam ettim.Düz yolda sete yaklaştığım için fren yapmamla tekerin kayması bir oldu,her ne kadar denge sağlamaya çalışmış olsamda hem motorun ağır oluşu hemde Artçı oluşundan ötürü motoru sağa yatırdım.Arkadaşın diz kapağında ağrı olduğu için hastaneye götürdüler.Bende ufak sıyrıklar var yarın bende bi muayene olmayı düşünüyorum arada sızlama oluyor.Motorun ön rüzgârlık kırıldı ve tabi sağ taraf çizİkler oluştu yarın fotoğraf ekleyeceğim.Bu arada durup yardım eden insanlara da teşekkür ediyorum.
VLARYP.jpg

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Arkadaşınızın dizi nasıl kazayı nerde yaptınız?

hsk

Çok geçmiş olsun. Arkadaşınızın dizi nasıl kazayı nerde yaptınız?

Röntgen çekilmiş kırık yada çıkık söz konusu değil.
Kaza beylikdüzü hürriyet bulvarında oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------

geçmiş olsun hızınız yüksekmiydi

Teşekkür ederim.Set olduğunu bildiğim için gaz kesmiştim zaten hafif de fren yapayım dedim demez olaydım yapıştık yere.
Hız 20-30km ancak vardı.

Motosikleti
BWS 100
Geçmiş olsun, Muhtemelen yağ veya kaygan bir sıvı döktüler ve temizlemediler orayı, yoksa hafif frenle kaymayacağını düşünüyorum.

Hocam çok geçmiş olsun. Düşük hızda olmanız ve kazayı sıyrıklarla atlatmanız sevindirici.

Hep atladığımız bir şey ama artçı için de dizlik kullanılsa bu kadar ağrı olmazdı . 50 TL'ye satılıyor alıp bagajınıza atabilirsiniz .

Geçmiş olsun tümseklerde fren yapılmaz frenlemeyi önceden yapıp uygun gaz uygun devirde geçmek en mantıklısı

hsk

Hepinize teşekkür ederim.
Buda motorun son hali .
DREvll.jpg

WZ4OnE.jpg

2ky0gO.jpg

Popbqb.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

Geçmiş olsun tümseklerde fren yapılmaz frenlemeyi önceden yapıp uygun gaz uygun devirde geçmek en mantıklısı

Yolu hergün gidiyorum hocam önceden zaten gaz kestim,biraz daha yavaşlamak adına sete gelmeden bastım frene yolda ne vardı bilemiyorum artık bir anda kayıp düştük.

Bu arada lastiklerde '' mıchellın power pure ''.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

Hocam çok geçmiş olsun. Düşük hızda olmanız ve kazayı sıyrıklarla atlatmanız sevindirici.

Hep atladığımız bir şey ama artçı için de dizlik kullanılsa bu kadar ağrı olmazdı . 50 TL'ye satılıyor alıp bagajınıza atabilirsiniz .

Aynen düşük hızda olmam etkili oldu.Kısa sürede temin etmeye çalışcam artık hem çoğu zaman eşimi artçı olarak alıyorum o yüzden şart.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------

Arka teker bi yerde zor dönüyor sanırım fren diski yumuldu.Öne rüzgârlık ufak tefek de boya ile eski haline döner.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış kazayı minimum az hasarla atlatmışsınız.

Geçmiş olsun dostum.
Ben de geçen gün bi AVM kapalı otoparkında düştüm.
Çok yavaştım. Sola doğru dönerken çok az sola yaslanıp yavaşça gaz açtım.
Motor aniden altımdan kaydı gitti.

Yer inanılmaz kayganmış (üstüne kapakalnınca anladım :)
Orada herhangi bir şey de dökülmemiş. Tabana ne sürdülerse parlak görünüyor ve belki de arabaların egsozları cila olmuştur.

Ekipman sayesinde neremin yere değdiğini bile hatırlamıyordum. Üzerindeki tozlardan anladım

hsk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar