@ ayzek: Hayırlı olsun kardeşim. Sevindim mağdur edilmemene.
@ Ekrem ATA: ayzek arkadaşı mağdur etmeyişinizden ötürü sizi kutluyorum.
Dün gezi grubumuzda Pulsar vardı, rica ettim arkadaştan, kısa bir tur attım. İnceledim, arkadaşın fikirlerini sordum. İşte şahsi görüşlerim:
1- Malzeme kalitesi: Muadillerinden 1/4 oranında düşük fiyatına göre malzeme kalitesi normal. Tamam belki çok kaliteli değil ama, çok kaliteli rakiplerinden de ciddi olarak fiyatı düşük. Öyle oyuncak gibi de değildi.
2- Oturma pozisyonu: İlk kez kullandığım pulsar'da gidon yükseltme mevcut olmasına rağmen bana oldukça spor bir oturma pozisyonu hissettirdi. Rahatsız edecek kadar eğik değildi ama evin koltuğunda oturur gibi dik de değildi. Ama yükseltme kiti olmazsa nasıl olur onu bilmiyorum.
3- Sesi: Çalışma sesi güzeldi. Biraz gaz açınca verdiği tepkiyi beğendim. Ses de değişiyor gaz açınca, toklaşıyor.
4- Manevra: Dar alanda yaptığım manevra ile gördüm ki manevra kabiliyeti güzel, şehir içinde oldukça rahat edilebilir manevra anlamında.
5- Koltuk: Biraz sertti, ufak bir müdahale ile çözülebilir, öyle abartıldığı kadar sorun teşkil edeceğine inanmıyorum.
Ben kendi adıma beğendim motoru. Arkadaşa malum arızaları sordum. Denge sensörü zırıldıyor ama ben kulak tıkacı kullanıyorum zaten, duymuyorum onu dedi. Rolantide devir dalgalanması oluyormuş, ama anlattığı sorun çok büyütülecek bir şey değil. Stop ediyormuş, giderken, motorun ısısı fark etmiyor, mesela yavaşlayacağım, sıktım mı debriyajı patak diye stop ediyor o yüzden debriyaj sıkınca da ara gaz falan veriyorum dedi. Giderken stop etme ile karşılaşmamış.
Şu stop etme sorununu çözebilirseler, diğer sorunlar gözardı edilerek rahatça alınıp binilebilecek bir motor kanaati uyandırdı bende.