CHaTaN rumuzlu arkadaşım bu nasıl bir ifadedir '' Dileğim siz ve sizin gibilerin neslinin tez zamanda tükenip bu memleketin daha yaşanır bir hale gelmesidir'. Arkadaş zaten bu konuyu burda deşifre etmekle ne kadar pişman olduğunu ve yaptığnın kabul edilebilir bir davranış olmadığını dile getirmektedir.Kendisinin yanlışlığını en başta güzel ifade etmen ne kadar güzelse sonunda yaptığın bu beddua o kadar kötü olmuş ALLAH dahi en günahkar kuluna dahi tevbe kapısını kapatmazken birinin yokm olmasını istemek bizim haddimize olmasa gerek
Biraz uc bir yorum olsa da haksız degil arkadas. Konu sahibi arkadas da kendi tabiri ile "hayvanlık" yaptıgının farkında. 4-5 sene once orta seritten en sol seride sert bir sekilde gecerek cukurdan kacmak isteyen bir amca bana yandan carpıp refuje cıkmama neden oldu.Gozumu actıgımda bildigin orta refujde cimlerde ilerliyordum.Kendime gelip direksiyonu tekrar kırdım ve yola geri indim. bu seferde ben gidip amcaya carptım ve arabadan destek alarak beraber durduk. Bayram gunuydu ve adam gercekten pisman binbir ozurle yanıma geldi. Ayagım bilek tarafından biraz yarılmıs sekilde kanamam da vardı. Motora baktım hic birsey yok.Arabaya baktım sol taraf ezik gocuk harita gibi. Simdi ben bu adama allah ne verdiyse girsem haklı mı olacaktım ? Adamı sakinlestirdim hastaneye goturme teklifini kibarca reddettim ve yoluma devam ettim. Gerek yok abi trafik magandalıgına. Yine bunlar ufak tefek seyler. Millet trafik yuzunden kavga edip birbirini olduruyor. Bu ölumlu kavgaların baslangıcı da böyle degil mi ? Sen cikarsın ozur diledigi halde adamın burnunu kırarsın, adam belindeki silahı cıkarır kafana 2 tane sıkıverir.
al buyur.