[Antalya - MT]

Biliyorum hocam çarşıda konvoya denk geldim.. Limanın orada toplanıldığından haberim yoktu.. Bilseydim zamanında limanın orayı mesken tutardım.. :mrgreen: Benim dediğim daha çok konvoy tarzı değil uzun viraj sürüşleri ve Antalya'da ki çoğu grupta bunu yapmıyor yapanıda ben bulamadım yada dediğiniz gibi.. :thumright bu sezon motorsuz geçtiği için önümüzde ki sezona araştırma yapıcam hocam.. Sizin bildiğiniz gruplar varsa sayfalarını paylaşır mısınız ?

Elbette faceden ridetalya, ANKA mot. Klübü. Akmok, ata07, Bajaj pulsar 200ns antalya grubu, Motorize 07 ve aklıma gelmeyen bir kaç tane daha

Çoğunu facebook üzerinden takip ediyorum yukarıda bahsettiğim gibi.. Yalnız daha bu grupların benim söylediğim gibi etkinlik yaptığını göremedim.. Daha çok akşam buluşup çay kahve sohbetinden fotolar gördüm.. Elbette gezileri var çokta güzel yalnız dediğim üzere daha çok enduro sürücüleri hakim gruba.. Ama daha dikkatli takip etmeye çalışırım.. Teşekkürler.. Bajaj Pulsar grubuna bakıcam.. :cat:

BEYLER SELAM.. CUMA SABAHI İSTANBULDAN ÇIKIP ANTALYAYA GELİCEZ İNŞ. DADAŞ MOTORDAN Bİ R25 ALMAYA BİZE YARDIMCI OLABİLECEK BİR ARKADAŞ VARMIDIR?

https://www.facebook.com/events/991227067556234/

grup adresine katılın ve antalyadaki bütün motoru olan arkadalarınızı davet edin lütfen, bende yeni gördüm gitsemmi gitmesemmi diyordum ama yok yok gitmeliyim çok kalabalık olursak zevkli olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

Etkinlil benm.icin iptal gitmek isteyenler gidebilir

Buluşma Tarihi: 14 Haziran 2015 Pazar
Buluşma yeri: Antalya Akvaryum
Buluşma Saati: 19:00
Buluşma Konusu: Tanışma, sohbet muhabbet ve grup kurma konusunda ortak bir fikir alışverişi yapmak..

Sizler içinde uygunsa eğer bu şekilde yapabiliriz.. Gelecek olan kişiler http://www.motosiklet.net/forum/mot...ac-kisiyiz-bulusma-ve-gezi-3.html#post3633442 linkteki konuya yorum yaparsa listeyi düzenleyelim..

Not: İlk buluşmamız olacağından önce birbirimizi tanımak için sadece buluşma ve sohbet ortamı olmasını istedim.. Daha sonra grup kurduğumuzda haberleşip yeni bir plan yapıp sürüş yapabiliriz..

Hepmizin tekeri düz bassın.. :)

Buluşma Tarihi: 14 Haziran 2015 Pazar
Buluşma yeri: Antalya Akvaryum
Buluşma Saati: 19:00
Buluşma Konusu: Tanışma, sohbet muhabbet ve grup kurma konusunda ortak bir fikir alışverişi yapmak..

Sizler içinde uygunsa eğer bu şekilde yapabiliriz.. Gelecek olan kişiler http://www.motosiklet.net/forum/mot...ac-kisiyiz-bulusma-ve-gezi-3.html#post3633442 linkteki konuya yorum yaparsa listeyi düzenleyelim..

Not: İlk buluşmamız olacağından önce birbirimizi tanımak için sadece buluşma ve sohbet ortamı olmasını istedim.. Daha sonra grup kurduğumuzda haberleşip yeni bir plan yapıp sürüş yapabiliriz..

Hepmizin tekeri düz bassın.. :)

ben herşeyi kaçırmak^^

Olympos'a en yakın yine Olympos'ta kamp kurabilirsiniz tabi ama ben olsam Adrasan'ı tercih ederdim. :) Elektrik, buz dolabı, masa-sandalye mevcut ayrıca denize çok yakın bir kamp yeri var Adrasan'da. Fiyatı da çadır başı 25-30 TL civarı bir şey olması lazım. Adrasan'dan Olympos'a yaklaşık 15 dakikada gidersiniz.

Etkinlik yapalım artık bizde çok yavan kalıyor antalya heleki yaz ayında
Hafta sonu güzel bir buluşma olur veya gezi olur ancak afını koyalım lütfen konuya yorum ile katılım sağlayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar