İzmirde motosiklet eğitimi

Görünen o ki kendi imkanlarýmýz ile idare edeceðiz :)

hayir , egitim icin para biriktirip grup olusturacaksiniz, izmir de ya da cevre illerde egitim almak isteyen kimseleri iceren..

ca rider coach dan egitim alabilirsiniz.Bursa ilindeler ama siz belli bir grubu olusturup sizden egitim almak istiyoruz dediginizde muhakkak istirak ediyorlar.

kimdir bu ca rider coach..dilerseniz ucretsiz olarak online teori egitim modullerine basvurabilir online olarak egitim alabilirsiniz..Ancak sunu da yazmadan gecemem..Egitim almak evet gerekli bana gore ancak kisitli bir butce ve eksik ekipmanli iken egitim almaktansa bendeniz ekipmanlari tamamlayip daha sonra egitim almayi tercih ederim.. Lutfen dizlik yerine pantolon :)

ben online teori modullerini aldim. İnanilmaz memnun kaldim.. gayet keyifli ve bilgi dolu gecti benim icin.. sizde deneyin .

Motosikleti
Tvs Jupi
hayir , egitim icin para biriktirip grup olusturacaksiniz, izmir de ya da cevre illerde egitim almak isteyen kimseleri iceren..

ca rider coach dan egitim alabilirsiniz.Bursa ilindeler ama siz belli bir grubu olusturup sizden egitim almak istiyoruz dediginizde muhakkak istirak ediyorlar.

kimdir bu ca rider coach..dilerseniz ucretsiz olarak online teori egitim modullerine basvurabilir online olarak egitim alabilirsiniz..Ancak sunu da yazmadan gecemem..Egitim almak evet gerekli bana gore ancak kisitli bir butce ve eksik ekipmanli iken egitim almaktansa bendeniz ekipmanlari tamamlayip daha sonra egitim almayi tercih ederim.. Lutfen dizlik yerine pantolon :)

ben online teori modullerini aldim. İnanilmaz memnun kaldim.. gayet keyifli ve bilgi dolu gecti benim icin.. sizde deneyin .

Bilgi için teşekkürler, not alıyorum, online kısmını özellikle inceleyeceğim, ayrıca haklısın her daim full ekipman şart, yalnız şu an videolara daldım çok keyifli görünüyor, çiğdem alıp geleyim ::gazla:: :p

" Dişli Lastik " bilenler vardır muhtemelen ben yeni gördüm :)

Arkadaşlar çok iyi fiyat aldım bilindik yerden, 3 kişi gidersek uygun bir fiyata eğitim göreceğiz ekipman+motor onlara ait ve 2 gün sürecek günde 6 saat özel mesaj atın

Yer neresi,kimden alacağız,ücret ne kadar biraz daha bilgi verirsen iyi olur :)
Eğer ayın 4 ünden itibaren olursa ben gelirim.

Yok hocam uzman birisi . 2 gün 400 tl ye 3 kişiye tamam dedi. 700 den düşürdük :) ciddi eğitim isteyen varsa toplasalim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

onurhan d tamam dedi varmı daha ilgilenen?

Motosikleti
Tvs Jupi
Bir heyecan ile cross'a giriştim yoksa bunu değerlendirebilirdim :)

Uzaktan eğitim olanağı var mı, gelip kenardan izleyebiliyo muyuz :mrgreen: Aklıma şu geldi:

uzaktan-egiim-karikaturu.jpg

Param yok şu ara, penceredeki adam olasım var :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar