Kaza Yaptım.

Merhaba dün viraja hızlı girdim yerde kum varmıs hızlı girdiğim içinde daha fazla yatırmam gerekti ve motogp deki gibi arkası kaydı ve sürüklendim anca kaldırıma çarparak durabildim . bende pek bişey yok fakat motorun sinyalı,ayaklığı,vites pedalı (yamuldu,hala geciriyor sanzıman sağlam)falan filan bunlar kırıldı bide grenajda çizikler var allahtan koruma demiri vardı da daha büyük birşey olmadı . bunları garanti kapsıyormu ? cebimden yaptırsam kaça mal olur ? bide lastik alıcam bu lastikler beni öldürücek yoksa tam olarak marka model söylerseniz güzel olur .
lastik ebatları ön=90/90x17
arka=110/80x18

Geçmiş olsun. Senin yaptığın kazayı garanti niye karşılasın :) Jantlarda ön amortisörlerde falan bişey yoksa 150-200 liraya toplarsın motorunu. Bu arada motorunun lastiklerinin yerdeki kum yüzünden kaymanda suçu yok. Kumda mıcırda her lastik kayar.

Geçmiş olsun. Senin yaptığın kazayı garanti niye karşılasın :) Jantlarda ön amortisörlerde falan bişey yoksa 150-200 liraya toplarsın motorunu. Bu arada motorunun lastiklerinin yerdeki kum yüzünden kaymanda suçu yok. Kumda mıcırda her lastik kayar.

Sanırım ön lastik 8 çiziyor gibime geldi ama cok hafif, bi sıkıntı çıkarırmı öyle kullansam yani yüksek hızlarsa ön tekerlek fırlamasın :mrgreen:

Jantı da değiştiricen o zaman, ön jantı 320 liraymış bir yerde gördüm şimdi. Umarım daha ucuzları vardır.

Peki değiştirmesem bi sıkıntı cıkarırmı ? zararları ne olur takla falan mı atarım

Yamuk janta tubeless lastik oturmayabilir. İç lastik takarsan ölümcül bir tehlike yaşatacağını sanmam. Sürerken hissedilir bir yamukluğu varsa değiştirmen şart.

Peki servisine götürsem bana fazla fazla fiyat çekebilme ihtimali var mıdır nereden gerçek fiyatlarını öğrenebilirim ?

Bu kadar degil ama 5. Viteste 5000 ustu bugun ritim halinde ufak titremeler yapti bende de bi baktirmak lazim.

Gin

geçmiş olsun aman hiçbir şey tam manasıyla onarılmadan yola çıkma, gerekirse kullanma her şeyi ayarlayacak parayı biriktirdikten sonra bin.senden kıymetli değil

Sanırım ön lastik 8 çiziyor gibime geldi ama cok hafif, bi sıkıntı çıkarırmı öyle kullansam yani yüksek hızlarsa ön tekerlek fırlamasın :mrgreen:

Arka çantan var sanırım motorda.Arka çanta yüklü olduğu durumda direksiyonu 8 çizdiriyo hafiften muhtemelen ondandır.Ama yine de kontrol ettirmende fayda var.

Jant yamuksa değiştir gitsin
Amortisör milini dogrulttum sanayide
Duzlemek icin tersine esnetiyor
İs karışıyor özetle

Arka janti 8 cizen bir pejo ile yayla yolunda kapışmistik
Honda titanda 2 kişiyiz
Ugrasiyoruz uğraşıyoruz geçemiyoruz

Is surucude bitiyor
Yarış icin pistleri oneririm :)

Jant yamuksa değiştir gitsin
Amortisör milini dogrulttum sanayide
Duzlemek icin tersine esnetiyor