- Konu Yazar
Baslik biraz sacma gelebilir ama tvs apache commuter sinifinda yer alıyor. Ancak genellikle kuryeler yerine keyif icin kullanılıyor. Diger commuterlere göre daha hizli daha yakisikli (her ne kadar guzellik goreceli bir kavram olsada) Daha kalıplı rakiplerine gore
Ehliyetimi almadan motor almak istemiyorum. Ama cbr 125 almayi düşünürken tvs aşırı derecede kafami karıştırıyor. Bu arada ehliyetimi almaya az kaldı tabiki cbr cok daha iyi yeni baslayan icin ama fiyati nerdeyse 2 tvs fiyati cbr alirsam ekipmanlarimdan kismam gerekiyor ki 2. El alicam yani max 6500 tl verebilir cbr icin
Ybr 125 kucuk kaliyor
cbf 150 de pek bana gore degil tipi inanin hic hosuma gitmiyor
Bu arada yanlis anlasilmasin hemen aldigim motor ile apacilik yapapip egzoz vs alip bagirtmak yada tapa gaz gitmek bana gore degil
Ehliyetimi almadan motor almak istemiyorum. Ama cbr 125 almayi düşünürken tvs aşırı derecede kafami karıştırıyor. Bu arada ehliyetimi almaya az kaldı tabiki cbr cok daha iyi yeni baslayan icin ama fiyati nerdeyse 2 tvs fiyati cbr alirsam ekipmanlarimdan kismam gerekiyor ki 2. El alicam yani max 6500 tl verebilir cbr icin
Ybr 125 kucuk kaliyor
cbf 150 de pek bana gore degil tipi inanin hic hosuma gitmiyor
Bu arada yanlis anlasilmasin hemen aldigim motor ile apacilik yapapip egzoz vs alip bagirtmak yada tapa gaz gitmek bana gore degil
Son düzenleme: