Motorum sonunda geldi! (R25)

Arkadaşlar uzun bekleyişin ardından sonunda R25'im geldi.
Yarın bayiye gidicem bakalım.
Bu alacağım ilk motor olduğu için işlemleri yapılması gerekenleri falan bilmiyorum.
Hangi işlemler nasıl yapılacak biraz bahsedermisiniz?

Yeni motor sahibi olacak kişiye vereceğiniz tavsiyeler varsa onlarıda duymak isterim.

Saygılar.

Hayırlı olsun kardesim. Bayiden aldıysan zaten fiyata plaka ruhsat islemleri falan da dahildir. Onlar aynı gun icinde halleder sadece trafige bir ugraman gerekecek imza isleri icin.

hayırlısı olsun şimdiden bayiden faturayı alıp sigorta yaptıracaksın ,trafik şubesinde de 210 tl civarı para harcadın mı motor senin kazasız belasız

O, ilk motorun üstüne oturup marja bastığın ve yola çıktığın an var ya işte o anı hiç unutmayacaksın. Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler.

ilk motor olacak bildiğim kadarıyla gidon açısı dardır düşük hızdaki dönüşlerde zorlanırsın, mümkünse en az bir ay sokak arasında sür 100 km civarı akan trafik tavsiye etmiyorum (e 5 ,tem vs İstanbul trafiği başka şehirlere benzemez )artçı almayı aklından bile geçirme derim dinlersen beni

ilk motor olacak bildiğim kadarıyla gidon açısı dardır düşük hızdaki dönüşlerde zorlanırsın, mümkünse en az bir ay sokak arasında sür 100 km civarı akan trafik tavsiye etmiyorum (e 5 ,tem vs İstanbul trafiği başka şehirlere benzemez )artçı almayı aklından bile geçirme derim dinlersen beni

Söyledikleriniz fazlasıyla yapıcam zaten hocam. Artçı olayı ilk 2-3 ay yok kesinlikle zaten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Hayırlı olsun kardesim. Bayiden aldıysan zaten fiyata plaka ruhsat islemleri falan da dahildir. Onlar aynı gun icinde halleder sadece trafige bir ugraman gerekecek imza isleri icin.

İyiymiş hocam bayiden aldım bakalım.

R25 ve rosso 2 sahibi olarak sakın rosso 2 alma diyorum, çok yumuşak hamuru var Türkiye yollarına gelmiyor tam bir pist lastiği temiz asfalt istiyor.

Yakında michelin olan bi R25' le kıyaslayıp incelemesini de yapacağım forumda.

vay be süper bir duygu, hangi renk aldığınıda yazsaydın keşke ben mavi rengi alırdım :)

R25 ve rosso 2 sahibi olarak sakın rosso 2 alma diyorum, çok yumuşak hamuru var Türkiye yollarına gelmiyor tam bir pist lastiği temiz asfalt istiyor.

Bunu başka birinden daha duydum hocam bende aynı düşüncedeyim. Bu konuyu tekrar konuşalım michelin'i test ettiğinizde.

hayırlı olsun allah kazasız belasız süremyi nasip etsin.dikkat et gaza gelme kaç basıyor diye denemeye çalışma.100 km geçme

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun allah kazasız belasız sürmeyinasip etsin.

Peki rosso corsa için de aynı düşüncede misiniz ? bir ay içinde bende üzerinde gelen dunlop marka lastikleri değiştirmek niyetindeyim ve rosso corsa düşünüyorum. Teşekkürler.

Peki rosso corsa için de aynı düşüncede misiniz ? bir ay içinde bende üzerinde gelen dunlop marka lastikleri değiştirmek niyetindeyim ve rosso corsa düşünüyorum. Teşekkürler.

Corsa kullanmadım bişey diyemeyeceğim o yüzden ama şunu anladım aşırı yumuşak hamurlu lastik bizim ülkemiz için ancak uzak bir sevda olur çünkü bizim asfaltımız asfalt değil bildiğiniz mermerden hallice. :pr:

Bu gece sabah olmaz bence o r25e Kavuşma fasılı adamı öldürür :) ALLAH sabır versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar