izlerken hem üzüleceğiniz, hem de yarılacağınız kaza videosu :D

Beyler Kask Yok,Ayna Yok,Korumalık Yok.Tam Yerine Konu Açtınız.Bombardımana Hazır Olun:D

Elektrikli bisikletmiş 250 veya 500 wattlık. 2 kişi hem de çamurda iyi hız yapıyo gücüne göre. O yolda kot pantolon gömlek de düşseler motordan o hızlarda bişey olmaz. Adamlar da dalga geçiyor halleriyle :)

Çorum İl Temsilcisi
Apaçi dedected :D

Hocam o bisiklet kesinlikle stock değil emin olun :D :D

Çorum İl Temsilcisi
Alperen: kafama geldi diyo ya orda koptum Ali :D . Apooo sabit dur apoo :D

Elektrikli motorla off-road yapanlar olarak tarihin boş köşesine oturdunuz :D .. yalnız iyi cesaret gençler tebrikler :) .. ağzınız da bozuk olmayaydı iyiydi

Tost makinasını biraz daha sola çevirmeniz lazımmış, görüntü yarım.

izlerken üzüldüm evet ama niye bu gençlerin altında düzgün bir cross motor yok diye üzüldüm,çocuklar herşeye rağmen hayattan keyif almaya çalışıyorlar,çocukluğum geldi aklıma.neyse videoyu izlerken gülmekten gözlerimden yaş geldi,motoru devirirken çıkan o hıaaaaa sesine koptum :queen:

Çorum İl Temsilcisi
izlerken üzüldüm evet ama niye bu gençlerin altında düzgün bir cross motor yok diye üzüldüm,çocuklar herşeye rağmen hayattan keyif almaya çalışıyorlar,çocukluğum geldi aklıma.neyse videoyu izlerken gülmekten gözlerimden yaş geldi,motoru devirirken çıkan o hıaaaaa sesine koptum :queen:

Aynen hocam ya orda gül gül ölüyorum :) . Bir de arkadaş zikir çekiyormuş gibi bir şeyler yapıyor orda öldüm yaa :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar