250 cc scooter alacam karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

selam arkadaşlar bugün 125cc scooter satmaya karar verdim eşimle daha uzak mesafelere gitmeye karar verdik ve 250 cc bütce ve yakıt olarak beni üzmez diye düşünüyorum. sizde istediğim 2 maxiscooter arasında kaldım

1. yamaha xmax 250 abs yada normal

2. TEMİZ XCITING 250

sizin tavisyeleriniz hangisinden yana olur acaba

birde başka tavsiye edeceğiniz varsa memnun olurum max bütce 13 bin tl

Bence de X-MAX 250 abs si olmasa bile kesinlikle tek geçerim. Herşeyi iyi ama , kötü olsaydı bile tasarımı mükemmel.

Şu an en iyi tercih Xmax. SYM modellerine de bakabilirsin. Yeni Suzuki Burgman 200 de çok güzel. 280 cc olmasa ve fiyat 18000 olmasa Honda Forza acayip bir scooter. Gemi gibi.

X Max ABS alırdım ben olsam.

abs fiyatları uçuk fiyatlar bakıyorum 2. ellerin fiyatlarında bi dengesizlik var gibi bütceyi aşıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Şu an en iyi tercih Xmax. SYM modellerine de bakabilirsin. Yeni Suzuki Burgman 200 de çok güzel. 280 cc olmasa ve fiyat 18000 olmasa Honda Forza acayip bir scooter. Gemi gibi.

sym modeline baktım da sanki adam ismi motor olsun diye yapmış 2 lastik takmış plastik kalitesi çok kötü direksiyon altı açılan bölmeler açarken sanki elinde kalacak gibi

Bütçeyi biraz zorlayarak kesinlikle kymco downtown 300 incelemenizi mümkünse kullanmanızı tavsiye ederim kararınızı değiştirecek bir scooter.

Büyük teker grubunda X-CİTY düşünülebilir.

Kafanız karışmasın; 2. el 400 lük başka bir bakış açısı değil mi? Bir müddet sonra yetmiyor diyeceksiniz büyük ihtimalle.

ben kademe kademe çıkayım diyorum hocam yetmeyince tekrar değiştiririm 1 yıl veya 2 yılda ama kendimi hazır hissetmeden yüksek cc motor güvenemiyorum binmek

xcity 250 düşünün derim.
yamaha, aynı marka, aynı kalite.
büyük tekerleri bence avantaj.
üstelik fiyatı daha uygun.

Hocam xmax250 tasarım, kalite ve sorunsuzluk olarak çok iyi fakat 250cc sınıfında en güçsüz olanı da o.
Hiç kullanmadım ama performansının rakiplerine göre azda olsa geride olacağını düşünüyorum. Yamaha bu kadar güzel bir scooterın gücünü neden bu kadar az tutmuş çok ilginç. Eğer 24-25 beygir olsa xmax250 bu sınıfta kesinlikle rakipsiz olur.

Scarabeo'yu tavsiye ederim.

2. Scarabeom. (İlkiyle 23.000 km yaptım)

180 cc ile 19 hp üreten tek scooter.

Fiyatı 10 civarı gayet uygun.

Diğerleri gibi kalın ve hantal değil hem şehir içi hem de uzun yola kullanıyorum.

Yakıt oldukça düşük.

İnsan gibi kullanılırsa hiç bir sorun çıkarmaz. Titreşim sıfır. 140.000 lerde arkadaşlar var.

Parçaları pahalı değil, çok ama çok pahalı! Ancak bir o kadar da kaliteli.

Bütçe iyiyse Xcity, değilse Scarabeo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar