BİM e gelen Motosiklet Arka Çantası alınır mı?

"oo 20 tlye kask mı olurmuş , pahalıymış yaaa... Carrefoursa da 9 tl idi , almayın hacım kazıklanmayın "

Dikkat : Aşırı derecede hiciv içerir ..

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rahmi hocanın böyle bi testi var. :cherry:

20 liralık kask bence kullanmalık değil zevkine parçalamalık bir ürün, 2006 yılında çinli scooter'ın yanında bu tür bi kask vermişlerdi. Yıl 2006 veya 2007 olması lazım sinirlendiğimde kaskı bikaç kere yere atıp parçalamıştım sinir atmak için güzel :queen:

Bende artçı kaski vardı motoru aldığımda vermişlerdi. Selenin üzerinden yere düştü ve kırıldı. Bunu hiç takmamak daha faydalı. 3 azından kaza anında ağzına gözüme plastik batmaz

Valla pek dandik duruyorlar hocam. Hiç girme bence. O kaskıda kimse almasın yere düşünce yumurta gibi ikiye ayrılıyor. Rahmi Hocanın elindeki kaskın aynısı.
Geçenlerde bime selfie çubukları gelmişti kumandalı. İşe yarar olarak tek kendime onu almıştım. Bi o işime yaradı :)

Bim HEr Moka el attı b.kunu cıkardı iyice. Utanmadan 19 tl lik çin malı kask koymuşlar. Menşei Çin Malı yiyecek gıda herşeyi çin malı. Kazıklar olsun.

Kaskı da çantayı da o elektrikli bisikleti alanlara satmak için koymuşlar belli. Ama 30 lira bir şey değil ıvır zıvır atmak için denenebilir.

gelir birazdan hiç olmamasından iyidirciler,bütçesi yokturcular..:salut:

Motosikleti
Dominar 250
o çantayı alman imkansız arkadaşım
şimdiden motosiklet tamircileri tarafından daha bim'e gelmeden alınmıştır=)

Ygz

Ksrsbük hocsm bende anlamadım normalde netteki katalogla aynı olurdu :D bazen böyle yaapıyorlar demek ki :D

Bende bugün karabükteydim 😀 staj vesilesiyle bende gördüm çok şaşırdım
Üstelik 1250tl ye elektrikli hocam ben hiç bilmiyorum karabüğü ama merkezdeki galiba bende orda gördüm :))

üstüne bi delik açılıp kumbara niyetine kullanılabilir bence.

Kaskın özellikleri arasına 12,9lt hacim yazan yerden 29,90 a alınacak çantayı alırsanız motosikletinizi güneş altında bırakmayın derim. Park edip geri gelince çantayı sticker'a dönüşmüş bir şekilde bulabilirsiniz :mrgreen:

Abi kaskı 12,9lt diye satmak nedir ya :thumleft: Aklıma gelenler: -Benim kafa kaç lt acaba lan? -12,9 lt mi, olmaz abi o bana :mrgreen:

Kaskın özellikleri arasına 12,9lt hacim yazan yerden 29,90 a alınacak çantayı alırsanız motosikletinizi güneş altında bırakmayın derim. Park edip geri gelince çantayı sticker'a dönüşmüş bir şekilde bulabilirsiniz :mrgreen:

Abi kaskı 12,9lt diye satmak nedir ya :thumleft: Aklıma gelenler: -Benim kafa kaç lt acaba lan? -12,9 lt mi, olmaz abi o bana :mrgreen:

Saksı olarak kullanılacağı için, kişinin ne kadar toprak alması gerektiğini belirtiyor. :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar