İnternetten Mcx resimlerine baktığımda filtre görünüyor ama bende yok çok ilginç
http://imgur.com/8EoKwRY
Benim Benzin musluğuda filtresiz orjinal hadi 2013 de 0 almıştım.Belli senelerde filtreli olarak satılmaya başlamış sanırım.Ama filtresizde sorun olmuyor.
Geçen hafta depoyu doldurdum. Benzini aldıktan sonra motor zor çalışmaya başladı. Devir 7000 i geçtikten zaman zaman birileri arkadan asılıyor gibi olmaya başladı. Benzin mi gelmiyor filtre mi tıkandı mı derken filtreyi bulamadım. Filtre yokmuş. Hemen bir filtre alıp taktım ama motor zor çalışmaya devam ediyor.
Arkadaşlar yağ olarak ne kullanıyorsunuz? Ben serviste kullandıkları Mondial 10-40dan sonra Oksello 10-40 aldım fark göremedim
Mondiali aradım benzin filtresiyle ilgili bazı üretimlerde farklılık olabileceğini söylediler
Motor zor çalışıyor derken sadece 7000i geçince mi yapıyor yoksa marşıdamı zor alıyor?
Hava filtreni kontrol et sadece tozlanmışsa yıkamakla düzelir ama benzin+yağ varsa süngerin üzerinde elini bile sürme sünger eriyor kullanılmaz hale geliyor, yenisi ile değiştirmen gerekli.Çalıştırırken marşa bas bas çalışmıyor. ateşleme var benzin var ama çalışmıyor. Çalıştıktan sonra 7000 devire kadar normal 7000 devri geçtikten sonra ara ara gaz kesiyor. yeni benzin almadım halen sorun devam ediyor. benzinden olduğunu düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
Çalıştırırken marşa bas bas çalışmıyor. ateşleme var benzin var ama çalışmıyor. Çalıştıktan sonra 7000 devire kadar normal 7000 devri geçtikten sonra ara ara gaz kesiyor. yeni benzin almadım halen sorun devam ediyor. benzinden olduğunu düşünüyorum.