Kolay gelsin her şeyini buraya yaz kardeşim merakla izliyoruz 
Kolay gelsin her şeyini buraya yaz kardeşim merakla izliyoruz![]()
suan sifirlari ne kadar bilgisi olan var mi
tesekkur ederimBen 1 ay önce 5.750'ye aldım ama şimdi 6.250 civarında sanırım.
ben deponun sol tarafını dizlik kullandığım için çizdim,boyasıda kalktı 5-6 cm kadar.şimdi boyatmak istiyorum.bunu yapan nereler var acaba arkadaşlar?
Boya kodu ile sprey boya yaptırabilirsin veya sanayideki boyacılar boya koduna göre hazırlayıp boyayabilirler. Bende dizlik kullandığım için ufak tefek çizikler ve boya kalkması oluyor. Ben çözümü koltuk ayaklarına yapıştırılan kendinden yapışkanlı dikdörtgen süngerimsi şeylerleri kullanmada buldum. Milyoncularda bir kaç liraya bulabilirsiniz.
Valla ben fuar sonrası zam haberini işitince bir miktar ödeme yapıp sabitledim fiyatı ve 5.750'ye aldım. Geçen hafta 6.250 dün de 6.750 gördüm ve şaşırdım, sezon vurgunu başladı sanırım !
ben kasımda 5400e almıştım,ölü sezonda o fiyat güzeldi ama bu yıl anca 6000e iner ölü sezonda,yani 6000tl altına sıfır bulursanız bu yıl öpün başınıza koyun derim.yani sezon açıldı fiyatların inmesini beklemek,heleki dövizlerin şuan tavan yaptığı bir dönemde (ayrıca seçimlerinde etkisi var) hayal kurmak olur..ne yazıkki piyasa böyle..
haa bide şöyle bir durum var,6750 olmuşsa sl 200 ler,ben üstüne 1500 daha kor rks 250 blackster alırdım,hem v-twin motorlu hemde görsel olrak çok daha cazip.
6000e raziyim ya gidisat rahatlikla 7000 olacakmis gibi. Yeri burasi degil ama baktim bulamadim blackster sl200den ne kadar agir 120 civariydi sl sanirim![]()
Insan acemi olunca hafiften yana oluyor![]()
6000e raziyim ya gidisat rahatlikla 7000 olacakmis gibi. Yeri burasi degil ama baktim bulamadim blackster sl200den ne kadar agir 120 civariydi sl sanirim![]()
Insan acemi olunca hafiften yana oluyor![]()