Orhan kardeşim teşekkür ederim, hoşbulduk
Üstünden inmiyorum desem yeridir. Yağmur gelecek diyorlar, gelmez umarım. Havalar tam motor havası, ne yakıyor ne üşütüyor.
Orhan kardeşim teşekkür ederim, hoşbuldukÜstünden inmiyorum desem yeridir. Yağmur gelecek diyorlar, gelmez umarım. Havalar tam motor havası, ne yakıyor ne üşütüyor.
Bir kaç gün daha soğuk..
Dünkü yağmurdan sonra bu sabah sis vardı güneş çıkınca üşümeyiz deyip motoru çıkardık, arka lastiğin havasını tamamlayıp attık kendimizi yola ama DONDUK...Bırr..
Rusya 3 günlük daha sibirya havası yollamış..
Daha önce veremediğim uzaktan çalıştırma videosunu garaja koymadan vereyim..
https://www.youtube.com/watch?v=77VjgLYZtF8&feature=youtu.be
Türkiye'de 5-6 hatta bazı yerlerde 10 liraya satılan Progrip tankped demek ki 2 liraya geliyor, hatta toptan alınca biraz daha düştüğünü farzedersek...Eski motorumda da senin aldığın modelin aynısı vardı, 1 yıldan fazla kullandım, ne yapışkanı bıraktı ne de deforme oldu.
Bu arada gidon göbeğinin boşluğunu aldırdım serviste, motorun dönüşü ve sürüş hissiyatı değişti. Lakır lakır ele vuruyodu o milimetrelik boşluk. Varsa böyle bir sorunu olan yaptırmasını şiddetle tavsiye ederim.
aynen heryerde 10tl civarında.. birde kargo parası biniyor internetten alınırsa.. tam 1 ayda elime ulaştı 2liraya![]()
bu arada benim ön takımdanda ses geliyor bazen ama ben kaliperden geldiğini düşünüyorum.. boşluğu kontrol etmenin bir yolu var mı?
Bizim motorlarda kronik oranın gevşemesi, büyük ihtimal seninki de gevşemiştir.
Valla usta elini göbeğin oraya koydu amortisörü yaylandırdı birşeyler yaptı kontrol etti de, nasıl etti bilmiyorum. Sürüşte bariz hissediliyor ama, belli bir ses de yapıyor. Bence kontrol ettir yine, zor bir işlem değil para bile istemeye utanır usta öyle diyeyim![]()
Yarından itibaren ısınıyor bakalım. Nasipse yarın 260-270 km yol yapacağım bende![]()
Depoyu fulledim buara, kontağı çeviriyorum gösterge ful gösteriyor hareket ediyorum bi frene basıyorum hooop gösterge iptal kırmızıya geliyor.