Orda bir boşluğun işlevinin olmaması lazım motor yanımda olmadığı için bakamıyorum, imkan varsa servise götür, gerekirse değiştirsinler, sallamazlarsa müşteri hizmetlerini ara durumu anlat, tr iş yaptırmak için üstlerine şikayet işe yarıyor bilgin olsun, derdini güzel bir anlatımla aktar çünkü genelde servisler kalitesiz oluyor.
Benim birader ön amortisör keçesini patlatmış teker yapayım derken daha önce değiştirenler bilgi verebilir mi, 1.7 pet bardak yağ konuluyor demiş bir arkadaş, kendim değiştiriceğim için tam ölçüsünü bilen var mı, paylaşılırsa memnun olurum.10 numara mı kullansam 5 numara mı karar veremedim bide
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
Motor 600 de ise daha rodajdadır zorlama yağ değiştirmeni öneririm, küçük metal parçalar çıkabilir alıştığı için, çıkarsa korkma, debriyaj tam ayırmadığı için olabilir, debriyaj manetine elini attığında kolu ilk çekerken boşluk çoksa biraz boşluğu alırsan, maneti çekince tam ayırır, manetle 1-2cm lik bir boşluk normaldir, fazlası debriyajın iyi ayrılmamasına vitesin zor geçmesine neden olur,eğer normalse her defasında 1 e atmak için ileri geri yapmazsın zaten arada bir dediğin denk gelir, ilk 1000den önce fazla sürat, devir yapma, bu motorların yağ pompası sağ taraftadır,yağın sağ tarada hücum etmesine izin vererek yağlamayı daha etkin kullanabilirsin, motoru çalılştırıp yan sehpada ısınmasını bekleyenler oluyor ufak bir tavsiyede bulunmak istedim kazasız sürüşler