eli anahtar tutmayan kişi için çin malı kötü.tamir işlerine meraklı değilse mümkünse almasın sıkılır küfürler eder günaha girmesin boş yere
commuter modelleri için konuşacak olursam deneyimlerime göre cbf-ybr malzeme kalitesi olarak çin mallarının çok çok üzerinde cbf de bir civatasını söküp takmak isteseniz yerine tam denk gelmeyince civata diş almıyor. civatayı yalama etmek çok zordur herhalde ben baya sıktım civata dibine kadar sıkıldımı devam etmiyor dönmeye. çin malında civata sıkma işinde yalama ede ede civata somun vs sökme takmada usta oluyorsunuz. civatayı sıkarken anahtarda oluşturduğu hisse göre yalama olup olmayacağını anlıyorsunuz. dibine kadar geldikten sonra kesinlikle bir tık daha sıkayım demeyin anında yalama oluyor. motor bloğundaki alimünyum bildiğin kurumuş hamur gibi patır patır dökülüyor. kullanımda da farklar büyük bir cbf amortisör tepkileri,yoldaki gidiş,şasi dengesi vs ile çinliye fark atıyor. ama çinliden aldığım zevki onlardan alamıyorum
hele ki cg motorlu bir modelin modifiyesi uğraşması çok zevkli. parçaları her yerde ve ucuz her çeşit imkanın var. motoru bir yerde bıraktın mı gözün arkada kalmıyor. zamanla usta oluyorsun motor aksamında hatta subap ayarını buradaki motorculardan daha iyi yapıyorum. verin bana cg yi tüm türkiyeyi dolaşayım gözüm kapalı
önemli olan motorun dilinden anlamak bence...