- Konu Yazar
CBR 125 R 2015 MODEL
YK250 SPİTZER 2015 MODEL
Sizce hangisi ve neden ?
YK250 SPİTZER 2015 MODEL
Sizce hangisi ve neden ?
Ahahahajah kusura bakma ahslajaşsahaah
İkisinin top speedleri arasında 10 km bile fark yok üstelik cbrda o hıza çıktığın zaman ömründen 1 yiyorsa spitzer 10 yer, yersis bi soru at diyorum eşek değil
Çakmacılık olurda bu kadar mı olur be kardeş yzf 125 in tasarımını birebir çalmışlar ya adam olmaz bu adamlar![]()
CBR125 al mutlu ol :cat:
umut sen bırak milleti ben de öyle yaptım hyosung aldım pişman oldum şimdi yine cbr'a dönücem biliyorsun.
Al bu motoru 20000-30000 yap iyice öğren sonra satarsın. Ayrıca Yuki hava soğutmalı en fazla 140 yaptığı söylenen (ki o da şaibeli) çin işi çakma saçma sapan bir motor. Görüntüsüne sakın aldanma. Hondayı 2 sene sonra belki aldığından daha fazla fiyata satacaksın. Yukiyi yarı fiyatına anca satarsın.
Boş ver 125 ccyi 250 cc çinliyi .Cbr 250 , kawasaki sl 250 vs vs ninja 250 :d
![]()
![]()
yzf bu kadar tıpa tıp aynısı yapamazdı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
Ya almasına benım gönlümde cbr a da ama herkes diyorki yok 1000 km sonra satıcaksın yetmıcek :'( şehir içi kullanıcam okul ev gezmek filan şehirler arası gazlamıcam gazlıcak tecrubemde yok zaten oyüzden problem olmaz diye düşünüyorken yinede kafama takılıyor daha yuksek ve fıyatı aynı motorlara gidiyor kafam :'( annemlerin gelmesine az kaldı motoru tamamen secmelıyım :'/