Bende 2 gün önce aranıza katıldım arkadaşlar.2011 den beri kafaya takmıştım bu motoru ancak nasip oldu![]()
Merhabalar arkadaşlar. Uzun bir araştırmadan sonra 9000 km de çok temiz bir 250 EVO aldım. Motor gerçekten konforu olsun hızlanması olsun her şekilde güven veriyo. Rampa yukarı artçı ile çekişi mükemmel. Ağırlıklı olarak şehir içi kullanıyorum ve km'de 15-16 kuruşu geçmiyor yakıt sarfiyatı. Sele altı bagajı gerçekten çok kullanışlı. Almayı düşünenlerin kafasında en ufak bir soru işareti olmasın. Gerçekten verilen parayı hakeden bir motor...
Merhaba arkadaşlar, gts ile ilgili bir kaç kısa sorum olacak. Hem benim gibi kararsız arkadaşlarada yardımcı olacağı düşüncesindeyim.
1 Bu motor yamaha gibi(kıyas değil) problemsiz 80.000 km leri görürmü? (Motor bloğu açısından)
2 Ara ve ağır bakımları ne kadardır? ve parça problemi yaşatır mı?
Merhabalar arkadaşlar. Uzun bir araştırmadan sonra 9000 km de çok temiz bir 250 EVO aldım. Motor gerçekten konforu olsun hızlanması olsun her şekilde güven veriyo. Rampa yukarı artçı ile çekişi mükemmel. Ağırlıklı olarak şehir içi kullanıyorum ve km'de 15-16 kuruşu geçmiyor yakıt sarfiyatı. Sele altı bagajı gerçekten çok kullanışlı. Almayı düşünenlerin kafasında en ufak bir soru işareti olmasın. Gerçekten verilen parayı hakeden bir motor...
Hayırlı olsun güle güle kullanın, ben de almayı düşünüyorum ancak fikir vermesi açısından motorunuz kaç model? Bir de ne kadara aldınız?
2010 model 9000 kmde 7250 tlye aldım. Satan kişi çok memnun olduğunu çocuğu olduğundan araba almak zorunda olduğunu söyledi. Sormak istedikleriniz olursa sorabilirsiniz. Seve seve yanıtlarım...
arkadaşlar merhaba bende sanırım aranıza katılacam. uzun süredir pcx kullanan biri olarak görüşlerinizi almak istedim.
50000 km 2012 pcx kullandım düzenli servisine götürdüm ve şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. tek sıkıntım otobanda 110 u geçmemesi ve 1 saati geçen yolculuklarda bel ağrısı yapması.
3000 km kadar da 2014 xmax abssiz kullandım ama cidden hem selenin yüksek olması hem rüzgarlı havalarda aşırı rüzgar alıp güvensiz durması, arka frenin ani fren yapılan durumlarda tekeri kitlemesi ( düşük hızlarda bile) beni soğuttu.
Bu motorda fren mesafesi nasıldır?
ani frende kitlenme kayma yapar mı?
rüzgarlı havalarda kullanımı sıkıntı oluyor mu?
forumda bi arkadaş yağmulu havada kullandığı için hava filitresi ıslanmış demiş? ben yaz kış kullanıyorum pcx i tık demedi, sym kış şartlarına uygun değil gibi bir anlam çıkmış arkadaşın dediğinden, durum böyle mi?
son olarak 2013 model alacağım motor kasada yeni modellerde değişiklik oldu mu?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkürler, bu motor hakkında kötü bir yorum, kronik bir sorun duymadım, hayırlısı olsun umarım kazasız belasız keyifle binersiniz...
Kullandıkça yorumlarınızı (yakıt tüketimi vb.) paylaşırsanız sevinirim.