Kawasaki Kle650 versys

Engine: Four-stroke, liquid cooled, DOHC, four-valve per cylinder, parallel twin
Displacement: 649cc
Bore x stroke: 83.0 x 60.0mm
Compression ratio: 10.6:1
Maximum torque: 44.9 lb/ft @6,800 rpm
Cooling: Liquid
Fuel system: Digital fuel injection with two 38mm Keihin throttle bodies
Ignition: Digital CDI
Transmission: Six-speed
Final drive: O-Ring chain
Frame: Semi-double cradle, high-tensile steel
Rake / trail: 25 degrees / 4.3 in.
Wheelbase: 55.7 in.
Front suspension / wheel travel: 41mm hydraulic telescopic fork with adjustable rebound and preload / 5.9 in.
Rear suspension / wheel travel: Single offset laydown shock with adjustable rebound and spring preload / 5.7 in.
Front tire: 120/70x17
Rear tire: 160/60x17
Front brake: Dual 300mm petal discs with two-piston caliper
Rear brake: Single 220mm petal disc with single-piston caliper
Overall length: 83.7 in.
Overall width: 33.1 in.
Overall height: 51.8 in.
Seat height: 33.1 in.
Curb weight: 454.1 lbs.
Fuel capacity: 5.0 gal.
Colors: Candy Plasma Blue
Candy Lime Green
MSRP: $7,099
Warranty: 12 months

Kawasaki KLE650 Versys yorumlarınızı bekliyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Egsozun konumu fena değilmiş,yeterince yüksek kolay kolay darbe görmez.:)

Gerçekten başarılı bir motor.Ancak kawa ve türkiye gerçeği nedeni ile üvey evlattır kendileri. :pr: Kolay alınıp satılabilen bir motor değil. Bu önemli bir ayrıntı :cyclopsan

92 kle 500 kullanıyorum 40k kilometrede. çok sağlam alet. 3. sahibiyim.. halimden gayet menunum. daha önce er 5 modeliyle şase kırmış olmama rağmen.. kle den memnun kaldım..
650 si için de güzel şeyler düşünüyorum.. tahminen 5 lt yakıt tüketimi.. ile sınıfımda lider olmaya aday makina. kawasaki yurtdışında yamaha kadar popüler ama ne yazıkki distürbütörlerin gerekli başarıyı sağlayamamasından ötürü türkiyede zayıf bir marka ben bütün yedek parçalarımı kendim ithal ediyorum.... z moto duy sesimi marş bendiksini 60 usd ye aldım... fatih kılıçlı isimli zat 225 tl kullanılmışına istediğine göre 0 ı kaç para Allah bilir

arkadaşlar versys ile er6 ların motoru aynımı? yani beygir ve torklarıda dahil

Versys beğendiğim bir model. Elimdekini satsaydım hayırlısı ile. Düşündüğüm makinelerden birisi.

kawanın o asfalta tutunuşunu hepinizin tatmanzı isterim felaket bununla bmw 1200 adventureleri elinizi kolunuzu sallayıp geçiyorsunuz(asfaltta)

Makinanın tipi güzel ama dendiği gibi distürbütör yüzünden tercih edilmiyo:pale:
Kullanan arkadaşlardan rica etsem v strom 650 ile bu makinenin artılarını ve eksilerini yazabilirlermi:cherry: Benim gönlüm dl 650 de ama:cherry:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kısmet olurda parayı bulursam almayı istediğim motor.

KLE 500 Almadan önce cokca araştırdım V-Strommu olsun bumu olsun diye Neredeyse her yonden Versys one cıkıyor ama gel gor ki piyasası yok.

Hepsinden ekonomık hızlı rahat biraz çirkin ve ufak defek kalsada rahatsız eden bişey yok. Alınabılırlığı yuksek ama dediğim gibi 1 yaşında da alsanız sıfırda alsanız ya son sahibi olacaksınız yada cok zararına satacaksınız.

92 kle 500 kullanıyorum 40k kilometrede. çok sağlam alet. 3. sahibiyim.. halimden gayet menunum. daha önce er 5 modeliyle şase kırmış olmama rağmen.. kle den memnun kaldım..
650 si için de güzel şeyler düşünüyorum.. tahminen 5 lt yakıt tüketimi.. ile sınıfımda lider olmaya aday makina. kawasaki yurtdışında yamaha kadar popüler ama ne yazıkki distürbütörlerin gerekli başarıyı sağlayamamasından ötürü türkiyede zayıf bir marka ben bütün yedek parçalarımı kendim ithal ediyorum.... z moto duy sesimi marş bendiksini 60 usd ye aldım... fatih kılıçlı isimli zat 225 tl kullanılmışına istediğine göre 0 ı kaç para Allah bilir

sayfada kle500le ilgili başlık göremedim. kullanan arkdaşların fikri nedir? seneye almayı düşündüğüm bi model. bayilerin ilgisizliği ve faiş(e) fiyatları malum

c90

slm arkadaşlar
2 haftalık tam olarak 2,200kmlik verseys kullanıcısıyım o kadar neşeli motosiklet ki sormayın gitsin 1,72 m boyumla ve 58 kg lik kilom ile
amortisor alçaltıcı kullanmadan şehir içi ve dışı çok rahat kullanıyorum
tüm neşe kaynağım o yakışıklı rahat kıvrak cimri denebilecek kadar az yakıyor
daha ne olsun adı kle 650 verseys
BİR DE Z-MOTO ya TEŞEKKÜR ETMEK BOYNUMUN BORCU TEŞEKKÜRLER Z MOTOR
ilgi ve alakası ile göz doldurdu KAWASAKİ farkını hissettirdi
benim yaşadığım sorunun birebir aynısını arkadaşım dillere pesenk bir marka ile yaşadı sonuç mahkeme oldu
fakat Z-MOTO konumun ciddiyetini anlamış ve aklı selim bir davranış sergileyerek ürününün arkasında durmuştur bir kez daha teşekkürler Z_MOTO

Arkadaşlar peki kasko yaptıran var mı? 25 yaşındayım istanbuldaki 2. motosikletim olacak, ne kadar isterler kaskoya acaba?

Selamlar,

Ben de yeni aranıza katılanlardanım. 2013 model beyaz bir KLE 650 aldım. Yalnız dün ilk sürüşümde motordaki titreşim bana biraz fazla geldi. Titreşimi şöyle tarif edeyim, titreşimden aynalar sallanıp arkayı blug görmeme neden oluyor. Bu normal mi bu motorda çünkü benim duke böyle titremiyordu hiç. Normal değilse nedeni ne olabilir?

Saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar