Merhaba sayın kt 150 kullanıcı dostlarım. şuan arora ym150 -a model bir chopper kullanıyorum. motor 25 bin km herhangi bir sorunu yok fakat 2. el aldığım için her nekadar motorumun ne olduğunu bilsemde sıfır km almadığım için her zaman içimde bir tuhaflık var.
neyse kısacası ben motorumu Allah nasip ederse sinop 3.karakum motosiklet festivaline gidip geldikten sonra satacağım.
kt 150 modelini geliştirmişler ve mondial motorları ben çok beğeniyorum bana bu motor hakkında yardımcı olurmusunuz. yani + ve - leri nelerdir. titreşim herbirinde varolduğu bir gerçek fakat bunun şiddeti ön planda. aşırı bit titreşim söz konusumu. ben motoru şehir içi 50-60 zor durumlarda ise kısa süreliğine 70-80 lerde kullanırım. eğer şehir dışına yolculuk yapacak olursam 80-90 km arası seyreder motoru yorma tarafında hiç olmadım.
2 kişi bu motor ile seyahat uygunmu ben genelde 100km de bir durup 10-15 dk dinlenme molası verırım. bana bu motordan bahsedermısınız.
şimdiden çok teşekkür eder sizlere saygı ve selamlar yollarım....
hocam titreşim gerçekten yok denecek kadar az. bir kere uzun yola çıktım. 1 saat yol gittim. o zaman titreşim oldu 100 civarı gidiyordum.
motorun amortisörü hariç beğenmediğim bir yönü yok. hatta ara ara arkadaşlarla motorları değişiyoruz. rahatlığına hayran kalıyorlar.
ben hor kullanıyorum motoru, kaldırıma filan çıkıyorum. ön tekerdeki km sayan sayacı kırdım bir kere 20 tl mi ne aldılar. bakımı 60 tl.
vites göstergesi var ama benzin göstergesi yok. 350 kmde bir depoyu fulluom. kmde 11-12 kuruş yakar.
eksi yönü amortisor ve frenleri, frenler zınk die durdurmuyor motoru. ön diski büyütmek gerekliymiş. onu bir ara yaptırıcam. amortisorler de çok başarılı değil ama zaten şehiriçi yavaş kullandığımdan çok sorun etmiyorum.
ben şahsen çok bağlandım motora, para buldukça amortisor, fren diski, jantlar,lastik ve motoru değiştirip uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum
en son olarak da fiyatı da uygun. ben 4 aylık motoru 2300'e aldım. bu fiyata iphone6 vermiyorlar
parçası inanılmaz ucuz. tavsiye ederim yani.