Oncelikle herkese selamlar , iyi forumlar ;
Yaklaşık 2 3 senedir çok şiddetli olmamakla birlikte bir Racing motor sahibi düşünüyordum fakat megelliyi görünce bu istegim hevesim baya bi tavan yaptı 99 sayfanın neredeyse tamamını okudum tartışmalar , bilgi paylaşımları sorun Çözümleri her türlü diyalog var . Müsadenizle bir kaç izlenim paylaşmak istiyorum . Öncelikle motoru alan ve almak isteyenlerin 2 sebebi var 1.si estetik açıdan motorun görüntüsünün müthiş derecede Cezbedici olması ( benimde en büyük takibçilerinden olma sebebim ) 2. Sebebi ise Muadillerine göre fiyatının daha makul olması bu 2seçenek bir araya gelince motorla aranızda müthiş bir bağ oluşuyor . Unutmadan şunu da eklemek istiyorum foruma bu mesajı yazmak için üye oldum önceki üyeliğim çok sık kullanmadıgm için kapanmış.bu arada eğer bu makinayi alırsam bende bu 2 seçenek için tercih edeceğim. Fakat bir farklı görüşü savunan abilerim , kardeslerim de var işçilik ve malzeme kalitesinin yeterli olmadığı ve motoru almaktan vazgeçme sebeplerinin yüzde 90 i megelli firmasının üretimi durdurmus olması ve yedek parça ve servis konusunda yeteri kadar destek açmayacaklarini düşünmeleri bir nebze benimde kararsız kalma sebebim de birazcıkta bu ve ilk motorum olacağı için yaklaşık 1haftadır evde , is yerinde sıkılmadan bütün yazılanları okudum . Bu arada daha önceki yazılarda okuduğum kadarıyla kocaeli bayisinin Onaran Motor olduğunu okumuştum bu gün aradım ve bir kaç bilgi almak istedim motoru tavsiye edip etmeyeceklerini sorduğumda olumsuz bir cevap almadım fakat gözün kapalı da al demedi tabii . Forumda okuduğum kadarıyla da motoru kullanan arkadaşlardan bazıları birçok sıkıntıyı arka arkaya yaşarken bazı arkadaşlar çok fazla sorun yaşamadan devam ediyorlar , makinenin takipcisiyim fikirlerim henüz netleşmedi BakıCaz ve Görücez , bi kusurumuz olduysa affola , herkese iyi forumlar