Çorum İl Temsilcisi
Şimdi de sayfadan r125 kaldırılmış
r:
r: şimdi ne yapacağız. keşke cbr125R'nin kasa çift far olsa :salut:
Şimdi de sayfadan r125 kaldırılmışr:
r: şimdi ne yapacağız. keşke cbr125R'nin kasa çift far olsa :salut:
Hem R125 kaldırılmış hemde R25 in fiyatı.
Mt125'in fiyati da kaldirilmis adamlarin cani sikilmis belli ki![]()
Yok yok. R25 ucuz ucuz dedik g*tleri kalktı bellir:
Hem R125 kaldırılmış hemde R25 in fiyatı.
Bende şimdi gördüm ne demek bu?
fiyatlar kaldırıldıysa durum şöyle bir paranoyaya mahal veriyor, hayır manyak da diğiliz ama!
yamahaya iyi satışlar dilerim sata bilirse
R25 düşünenlere şatış:farao:
fiyatlar kaldırıldıysa durum şöyle bir paranoyaya mahal veriyor, hayır manyak da diğiliz ama!
R25 düşünenlere şatış:farao:
Ya R1 düşünenlere biz burda mahsum mahsum o listeye bakıyoruz belki yanlış okumuşumdur diye ama aynı 66.000
bugün saat öğlen 12den beri bu fiyat yüzünden çıkmadım bu siteden saat olmuş gece 2:49
13.500 e bir lansman fiyatı geyiği ortaya atılıp ilk paritiden sonrasını kaçtan kaçtırırız ın forumlardan araştırması yapıldı ve fiyat olumlu etki yapınca cesaret geldi
2014 tü 2015 ti, lansman dı değildi... ayağına 14.500 veya 15.000 den satmanın peşindeler gibi.
15.000 R25 e aşırı kazık, aynı cbr250 ye 13.500 vermenin tekellleşen Hondanın büyük kazığı olduğu gibi.
Yemin ediyorum eğer durum böyleyse avını canlı canlı yiyen yamyam sırtlanlar, babunlar gibiler:farao:
Şimdi de geri koymuşlar siteye ABS seçeneği kalkmış bu ne yaar:
http://www.yamaha-motor.eu/tr/produ...-Yamaha-YZF-R125-EU-Racing-Red-Studio-051.jpg
Hayır dikkatinden kaçmış.Abs seçeneği yamahanın avrupa sitesinde var.Türkiye sitesine hiçbir zaman abs'li seçenek eklenmedi ki zaten.Yamaha Türkiye'de 2014 kasaları vardı 2015'leri ekliyorlar şimdi.O yüzden siteden kaldırılmıştır.Düzenlenme var:cat:
Yamaha Avrupa sitesi.
http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/supersport/yzf-r125.aspx