Su anda Kibris'ta lansmandayim. Buyukce bir karting pistinde motora binme şansim oldu. Lastikler bence cok kotu degil, Barkin'in sanssizligi pist yanindaki alanlarin karting arabalari kestirme yaptigindan cok kaygan hale gelmesi olmus bence.
Motoru begendim, oncelikle govdesi gercekten buyuk bir motor edasi ve boyutlarinda. İki silindirli motorun ilk devirleri cok vahsi degil, bu sayede hem insani korkutmuyor, hem de onu arkasi fazla oynamiyor. Ote yandan devir yukseldikce gercekten spor bir motor havasina burunuyor. 7-10 bin devirler arasi istekli bicimde dolasmasi ve yuksek devirlerde iyi gitmesi bakimindan bana R6'yi animsatti.
Koltuk konforu, ergonomisi cok guzel. Gercekten begendim. Duz giderken ani ve keskin frende on lastigi kaydiramadim, belki pist asfaltindandir. Virajlara yaklasirken on frenin gucunu cok begendim, Rc serisinin aksine iki parmakla tutuldugunda bile cok iyi is cikariyor.
Gostergenin yazilari kocaman ve cok kaliteli duruyor. Vites gostergesini begendim. Oldukca buyuk ve rahat takip ediliyor.
Nesini begenmedim? On maşa daha cok konfora yonelik ayarlanmis, pistte biraz daha sert olmasini isterdim. Tahminen sehir icinde daha iyi hissettirecektir.
Fiyat 13.500 tl, evet. Subat ayinda dagitim ve satisina baslayacaklarmis. Cok satmayi dudunduklerine gore tedarik sikintisi olmayacak, daha ucuza almak isteyenin acele etmesi yerinde olur diye dusunuyorum.
S.