garantisite' Alıntı:xciting 500 kymco ve grandink 250 var kullanıyorum tek kelimeyle süper motor
bence o motoru cazip kılan yönlerden biriside az bulunur olması
kimse tanımıyor ve bilmiyor neredeyse
250cc lik bi motordan 600cc lik keyif alabileceğin tek motorda venox 250
üzerinde ufak tefek bir iki değişiklikle istediğin keyfi hazzı ve sesi alabilmen mümkün
onunla daha 5,000 km yaptım daha ama hakkında söyliyecek çok şeyim var
tasarımı dizaynı performansı bence sınıfının üzerinde
biraz daha bilgi verebilirmisin :queen: :queen: :queen:
ne zaman, kaça aldın, kalite, işçilik, çekiş gücü, kullanım kolaylığı....
slm arkadaşlar uzun süren araştırmalarım sonucu venox 250 almaya karar verdim ve 15 gün önce satın aldım gerçi sezon bitti ama araştırmam uzun sürdüğü için ve zor klara veren birisi olduğum için sonunda makineye sahip olabildim şuan daha 250 km deyim motor performans olarak çok beğendim bayağıda seri yalnız tek sorun var oda karadeniz sahil yolları motora keyifli bir şekilde binemiyoruz kısmet olursa bu yaz bir kaç arkadaş ayarlayabilirsem akdeniz turuna çıkmayı düşünürom. bu arada venox 250 dalmayı düşünen arkadaşlara gerçekten tavsiye ederim herkese hayırlı günler.
Ertuğrul_Öz;449248' Alıntı:Bende bu akşam bu motoru biraz kullanma şerefine nail oldum.
Malzeme kalitesi ve teknik manada tatminkar. Tasarım olarak aksesuarı kabul etmeyen bir yapısı var. Sanki sport cruiser gibi (böyle bir sınıf var mı bilmiyorum). her ne kadar 250 cc de olsa oldukça atak yapısı ve güçlü motoru sayesinde hızlanmasında bir tutuklukla karşılaşmadım. Ama istenen eksoz sesini elde etmek için biraz oynamak lazım, tabi garantinin dolmasını bekledikten sonra
Bende bu akşam bu motoru biraz kullanma şerefine nail oldum.
Malzeme kalitesi ve teknik manada tatminkar. Tasarım olarak aksesuarı kabul etmeyen bir yapısı var. Sanki sport cruiser gibi (böyle bir sınıf var mı bilmiyorum). her ne kadar 250 cc de olsa oldukça atak yapısı ve güçlü motoru sayesinde hızlanmasında bir tutuklukla karşılaşmadım. Ama istenen eksoz sesini elde etmek için biraz oynamak lazım, tabi garantinin dolmasını bekledikten sonra