Müslüm Gürses eşliğinde aksiyon

otoyolda tek teker yapan adama hayran mı olayım yoksa kızayım mı bilemiyorum.
video çok güzel olmuş, parça çok yakışmış.
aman dikkatli sürün, ne kendinizi nede ailenizi üzmeyin.

Zamanında kiralamıştım, baya benzemişiz Serkan abi ile :)
260373_10150242689462557_939130_n.jpg

Tesadüf, hem ceket hem motor birebir aynı denk gelmiş :)

yok yok bizimki farklı biri :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

otoyolda tek teker yapan adama hayran mı olayım yoksa kızayım mı bilemiyorum.
video çok güzel olmuş, parça çok yakışmış.
aman dikkatli sürün, ne kendinizi nede ailenizi üzmeyin.

beğendiğine sevindim keşke pistler daha ucuz olsada gidip pistte atsak bu stresimizi

şu 2003 R1 e bittim acaba hala öyle temizleri varmı ?
video gerçekten güzel olmuş :)

Şimdi birçoğunuz beni yanlış anlayacak belki ama ben yine de söyleyeceğim şöyle ki bu video bana pek aşırı gelmesede (Hız olarak video yorumunu sonda yaparım :) ) bu tip içinde ss olan ve otoban'da gazlayan başka kişilerin videolarında o sürücüleri topa tutabiliyorsunuz (konu sahibine lafım yok tanımıyorum zaten genel bir yorum) çok hızlı gidiyorsun, trafikte öyle sürülmez vs, vs. diye. Yani topa tutmak için belli bir kriter mi var yoksa ruh halinize mi bağlı yoksa topa tutucu grup henüz buraya mı teşrif etmedi. ? Videoya gelince de güzel olan kısımlar güzel ancak videonun 4'de birinde gökyüzünü seyrettik o kısım birde başındaki yarış kısmı hoşuma gitmedi gerisine lafım yok. :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Şimdi birçoğunuz beni yanlış anlayacak belki ama ben yine de söyleyeceğim şöyle ki bu video bana pek aşırı gelmesede (Hız olarak video yorumunu sonda yaparım :) ) bu tip içinde ss olan ve otoban'da gazlayan başka kişilerin videolarında o sürücüleri topa tutabiliyorsunuz (konu sahibine lafım yok tanımıyorum zaten genel bir yorum) çok hızlı gidiyorsun, trafikte öyle sürülmez vs, vs. diye. Yani topa tutmak için belli bir kriter mi var yoksa ruh halinize mi bağlı yoksa topa tutucu grup henüz buraya mı teşrif etmedi. ? Videoya gelince de güzel olan kısımlar güzel ancak videonun 4'de birinde gökyüzünü seyrettik o kısım birde başındaki yarış kısmı hoşuma gitmedi gerisine lafım yok. :)

çok iyi tespit olmuş. şahsen ben bu tarz videolara karşı değilim. otobanda hız yapmak çokta riskli bir hareket değil. topa tutucu grubu bende bekliyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar