Bastım parayı (2) yeni Motosiklet aldım (Resimli)

Yanlış okumadınız nakit para gittim sabah erkenden 2 tane motosiklet aldım... Hemi de sıfır!....

ss mi naked mi derken.. Cruiserlar beni benden aldı...

Bir tane yamaha dragstar, bir tanede Triumph thunderbird aldım..

Buyrun resimler,

YAMAHA

TRİUMPH

Şimdilik bunları alabildim. :) :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Tanesi 9,50 TL... Bim den aldım.. İlerde inşallah gerçekleri de nasip olur... :)

En azından maketini masanızda bulundurmak ve benim gibi kışın motosiklete binemiyorsanız arada depreşen isteğinizi bastırmak için kullanabilirsiniz..

Tebrikler :)
Bari birini farklı bişiy alsaydın en azından tekere kaldırırdın :)
bunlar sadece yanlar :)

Abi bende unuttum bugündü dimi kampanya hangi modeller var?

Edit:Şimdi geldim yeşil kawasaki var suzuki gsx var siyah harley var kırmızı ducati var yuvarlak farlı birde ss bmw gördüm.

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Bari birisi enduro olsaydı..

Hayırlı olsun ikisi de.

Umarım bugün Harley kalırda bir mağazada alırım :)
Unutmadan tekeriniz düz bassın. Ehliyet var mı? Korumalık şart :cherry:

Yanlış okumadınız nakit para gittim sabah erkenden 2 tane motosiklet aldım... Hemi de sıfır!....

Allah'ın fakiri seni. al o zaman: :bounce:

qmW5GZ.jpg

Abi bende unuttum bugündü dimi kampanya hangi modeller var?

Edit:Şimdi geldim yeşil kawasaki var suzuki gsx var siyah harley var kırmızı ducati var yuvarlak farlı birde ss bmw gördüm.

harley de mi var.. Brosürde 4 model olmasına rağmen bim de farklı 8-9 çeşit vardı..Birde farklı bimlere bakayım varsa harley de alayım..

edit: aldığım kutu arkasında markalar yazıyor.. KAWASAKİ, BENELLİ, HONDA, TRİUMPH, KTM, APRİLLA, YAMAHA...sadece bu markaların modelleri var galiba..

hayırlı olsun, güle güle izle, biblo gibiler maşallah, doldur çayını geç karşısına :)

Bari birisi enduro olsaydı..

Hayırlı olsun ikisi de.

endura bizim milyoncuda vardı... 15 TL.. KTM idi galiba..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

Allah'ın fakiri seni. al o zaman: :bounce:

http://i.hizliresim.com/qmW5GZ.jpg

valla ne yalan söyliiim Ducatiyi de alacaktım.. onun yerine termos aldım.. :)

Motosikletle gezerken sıcak soğuk içecek için gerekli olur..

harley de mi var.. Brosürde 4 model olmasına rağmen bim de farklı 8-9 çeşit vardı..Birde farklı bimlere bakayım varsa harley de alayım..

edit: aldığım kutu arkasında markalar yazıyor.. KAWASAKİ, BENELLİ, HONDA, TRİUMPH, KTM, APRİLLA, YAMAHA...sadece bu markaların modelleri var galiba..

Salih kardeşim öğle tatilinde tekrar bakayım modellerine bende şüpheye düştüm şimdi belki faklı bimlerde farklı modeller olabilir!Yükleyebilirsem resimde yüklerim

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumda ne çok fakir varmış ya :pl:

Bu gün evdeydim. Sabah bende aldım 2 tane. Televizyon ünitesinin önüne koydum büyük bir dikkatle. Arkamı bir döndüm profil fotoğrafımda gördüğünüz evimizin yaramaz kızı SEN MOTORLARI BENDEN ÇOK SEVERSİN HA diyerek ikisini de almış ağzına oyun oynuyor.:))))) Ağzından aldım ancak motorlar pert olmuş. Gidip 2 tane daha aldım. Sabah sabah zarara soktu bizi zilli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar