Arkadaşlar Bugün 50 KM lik bir turlama yaptım. İzlenimlerimi paylaşmak istiyorum ...
Öncelikle Gaz tepkimesi RR'a göre çok çok hassas. 1ooo Likler gibi aniden fazla gaz verebiliyorsunuz. Çok iyi alışmak gerekiyor. Alt devirlerde ölü bir motor değil. En keyf aldığım devir aralığı 2-8 Bin devir aralığı. 8ooo den sonra adeta canavarlaıyor. Kesinlikle RR gibi değil. Sizi arkaya iten bir güçle karşılasıyorsunuz.
Devir aralığı uzun olması nedeniyle uzatıyorsunuz ama bir bakmıssın hala 12ooo devirdesiniz ve bu da motor ömrü için bir avantajdır.
Yakıtı tam anlamıyla ölçemedim. Onu daha uzun gezilerimizde paylaşacağım.
Fakat motor gerçekten yüksek ve özellikle Motor pantolonu Ve Bot gibi ekipmanlarla motora hakimiyet daha da zorlasıyor. RR bu konuda daha kullanışlıydı. Bisiklet gibiydi
RR 'larda 4500-8000 Devir aralığındaki Titreşim R6 larda 7-11ooo devir aralığında. Hele orjinal egzozu takılıysa benimki gibi Titreşimi kısa süreli de olsa kıçınızda hissediyorsunuz
Şunu belirtmeliyim ki R6 250CC den sonra geçilebilecek bir Racing değil.Gaz tepkimesi gerçekten cok hassas. Dokunmayla motor alıp gidiyor. Bu nedenle 250 Sonrası RR ile devam edilebilir. RR daha tehlikesiz.
Kompresör çok iyi zaten 6oolüklerde bunu seviyorum. Gazı bıraktığınızda fren gereği duymuyorsunuz

Vites geçişleri RR lardan çok az bir farkla daha yumuşak geldi bana. ileriki sürüşlerimde daha iyi ayırt edeceğim.
Bu arda Söylemeyi unutmadan ;
R6 nın aynaları berbat. Görüş açısı çok zayıf. Sürekli Kafanızı oynatarak bakmanız gerekiyor. Bu da bir dezavantaj tabi...
Fakat Sıfır motor her zaman sıfır motordur :queen: Çıt yok keratada