Pulsarın kalitesini anlamak için mühendis olmaya gerek yok...Sele derisine ve/veya Kuyruk karenajındaki ''200 ns'' sticker'ına,veya plakalığına (alüminyum mini bir merdivene benzeyen) biraz dikkatli bakınca anlaşılıyor zaten...Arkadaslar bugun inazuma bayine ve bajaj bayine gittim arada daglar kadar fark oldugundan onca papeli vermeye ikna oldum insalah belli bir zaman var o zaman sonra İnazuma ile sizlerle etkilesim icinde olma dilegiyle kendinize iyi bakin
teşekkürler fuatcemal, sahibinden'de satılan aparattan alacağım önümüzdeki haftalarda, daha emniyetli sürüş için gerekli olduğunu düşünüyorum.
beyler bildiğiniz üzere inazumamı ayırttım ama aklıma takılan arka fren kolu aynı vites değiştirme gibi.
http://image5.sahibinden.com/photos/23/42/42/66234242bk4.jpg
vites yeri malumunuz böyle iken arka fren koluda böyle daha öncede bir çok motor kullandım ilk defa böyle birşey görüyorum sizce bu normal mi yoksa montajı sırasında bir hata mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:21 ----------
tam olarak bu
http://image5.sahibinden.com/photos/77/88/92/190778892kea.jpg
arkadaşlar merhaba
inazuma almayı düşünüyorum. sormak istediğim şu; kredi kartına taksit yapıldığında vade farkı alınıyor mu? özellikle ankara bayisi.. selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
arkadaşlar tekrar merhaba,
2012 yılından kalma LS2 kaskım var. yeni motor almayı düşünüyorum. ancak Reşat Arbaş'ın Motosiklet Teorisi kitabını okuduğumda kaskların ömrünün (hangi marka olursa olsun, fiyatı ne olursa olsun) 4 yıl olduğunu öğrendim. bu konuyla ilgili bilgi ve görüşü olanların yazmalarını rica ediyorum. selamlar.
Kasktaki raf ömrü konusu bana biraz ticari gibi geliyor. İşim gereği polimer teknolojisi ile ilgiliyim. Genellikle bu tip kompozit malzemelerin üretim süreçlerinde polimerizasyonun tamamlanması ve tamamen katı faza geçmeleri hedeflenir (polimerizasyonun tamamlanmadığı ve nihai üretim noktasında tamamlandığı özel uygulamalar da vardır ama çok özel uygulamalardır). Günümüzde A380 uçaklarının kanatları ve modern açık deniz yatlarının büyük çoğunluğu yukarıda anlatıldığı gibi özel elyafların özel polyesterler veya başka reçinelerle proses edilmesi ve ısıl işlemle polimerize edilmesi ile yapılmakta. Bu işin en nadide uygulamalarından biri de eski Anadol otomobiller. Bunlarda da raf ömrü kavramı olsa beş sene sonra kullanılmaz hale gelmesi gerekir.
Beş yıl boyunca sürekli kullanılan bir kaskın yanak pedleri vs zamanla deforme olup kaskın kafadaki pozisyonu ve güvenilirliği azalabilir, buna katılıyorum ama hiç kullanılmadan bekleyen bir kaskın güvenilirliğinin azalması tartışmaya açık bir konu. Naçizane görüşümdür.
inazuma almayı düşünüyorum. sormak istediğim şu; kredi kartına taksit yapıldığında vade farkı alınıyor mu? özellikle ankara bayisi.. selamlar.
12.450 iken fiyat 12,850 civarı bir fiyat çıkarmıştı Ulusan. Endo Motors da bin lira felan eklemişti. tabi bunlar genelde aylık veya belirli periyotlarla anlaşmalarına bağlı değişiyor.
Ben Ulusandan almıştım. Tavsiye etmem orasını( özellikle bakımda.) . Endo'yu da yetkili servis listesinden çıkarmışlar. Ayrıntılı bilgim yok.
Uyma konusunda irf motor sana yardımcı olacaktır. Benim nacizane tavsiyem givi e22 alman yönünde Şekil olarak motora daha çok yakışıyor. E41'ler çok şişkin ve büyük durur gibime geliyor. Şahsen ben de yan çanta düşünüyorum. Alıp taktığında resim ve maliyet paylaşırsan sevinirim.