Bu arkadaşın ki benim motorda nasıl durur diye merak ettim taktık güzelde durdu kapak kısmı beyaz olanda mevcut ama bilmiyorum siyah oldumu lekeler gözükmez gibi çizikler vs.
Yan çanta olayı benimde aklımda vardı araştırmadım öylece kaldı. Şehir dışına çıkıldığı zaman eşya malzeme koymak için gerçekten çanta gerekli oluyor. Ben depo üstü çanta ve topcase kullanıyorum şehir dışı turlarım da, bakalım yaparsan güzel sağlam olursa bizlerde yaparız belki
Bir de arkadaşlar uzun yol için elcik koruma kullanan var mı ? Ben hiç görmedim kullanan bizim driftlerde.
Zaten gidon elcik manetler falan uygun değil bence takmak için yer yok yani fakat resimdeki neopren elcik korumalar iş görür diye düşünüyorum.
http://www.ozenmotor.com.tr/images_buyuk/f80/EL-KILIFI-REFLEKToRLu-MOTOR_280_1.jpg
Birkaç motorcuya sordum takılır dediler. Universal olduklarından sorun çıkarmaz vs dediler. Yakın zamanda almayı düşünüyorum. Elcik ısıtmayı da taktım mı ellerim soğuktan,rüzgardan korunur herhalde![]()
Cumleten S.a Foruma Yenj Uye Oldumm.. Bu Motor Hosuma Gidiyordu Ve Sayenizde Motoru Almaya Karar Verdimm. ALLAHIN Izniyle 2-3 Aya Kadar Alicamm. Ilk Sorum Doqal Olarak Motorunn Suanki Fiyati Olucakk Motorun Kendisi Plaka Ruhsat Ayri Ayri Bilqilendirirseniz Daha Makbule Gecer.. Simdiden Tesekkurlerr..
Bakalım artık hangisi güzel işe yararsa ondan alır takarım.
yagi ve filtresi yazmis aciklamaya tel suzgecten baska yag filtresimi varda b3nmi bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
bu arada 125 watt cok fazla gelir 2 si 250 watt zirlar bence
İyi de 125w verdiği ışık şiddeti. 15W çekiyor o sis farı. Ben de aldım aynısından.