Şehirlerarası otobüsle motorumu taşıyacağım? :/

arkadaşlar 3 senelik bodrum yaşantıma yarın itibari ile son vermek zorunda kalıyorum. ailemde izmirde oldğu için oraya taşınıyorum. eşyam filan yok kıyafetlerim ve motosikletim var :) daha önce 2 kere gittim motorumla izmire lakin havalar dünden beri o kadar kötükü yolda yağmura yakalanmam kesin :( üstelik yağmurlar dünden beridir durmuyor burda yani yarında yağmur devam ederse motosikletle izmire gitmem çok bu bile bile lades olur o yüzden ben de motorumu http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/120238-merak-edenlere-motosiklet-otobus-ile-nasil-tasinir.html şu arkadaş gibi otobüsle taşımayı düşünüyorum. metro ve pamukkale yasak dedi kamil koç 30 lira bilet arto 100 lira taşıması parası dedi karadeveci ise getir sen getir hallederiz dediler :) daha önce izmire gittiğimde benzin 5 liraydı ve 40 liraya gittim. şu an benzin 4.50 ise 36 liralık benzin yakacağım 250 km yol için. şimdi 36 lira verip yağmur korkusu soğuk hava ve konforsuz bi 4 saatlik yolcukmu yoksa 130 lira verip konforlu ve sıkıntısız bi yolculuk mu? görüşlerinizi bekliyorum saygılar selamlar

dipnot para sorun değil elbette ama 130 lira nerde 36 lira nerde sonuçta bende asgari ücretle çalışan bir insanım 100 lira 100 liradır ama motorumda scooter 250 km yoruyor beyaz güvercinim kararsız kaldım ya :(

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/138961-ispartadan-karabuke-motor-getirmek-istiyorum-bildiginiz-bir-otobus-firmasi-varmi.html

bence otobüs uygun fiyata taşır, biraz zorlarsanız

yakın mesafe imiş bu aralar hava düzelicek gibi havanın düzgün olduğu zaman binin motorunuza öyle gidin .yada 50 tl toplamda kabul eden varsa otobüsle gidin

selam

100 TL istediklerine bakma. motoru al ve git. orada işler kara düzen işler. 50 TL ve bir paket sigaraya indirebilirsin gibi geliyor.

130 lira çok yüksek bir meblağ değil. Daha yola çıkmadan aklında korku varsa bu seni hataya sürükler.

100 lira gibi bir rakam için hiç riske girmeye değmez.

karadevecideki adam getir hallederiz dedi keşke ondanda fiyat alsaydım ama adam o kadar mülayüm dediki getir sen getir hallederiz diye parayla pulla gözü olmayan bi insan edasında diye düşndüm ve teşekkür ederim çıktım :) heralde sadece bilet parasına götürcekler çünkü otobüsler zaten boş dedi adam por kırdı :) üstelik her yolcunun bagaj hakkı yokmu zaten benim bagajımda motosikletim :) :)

Ekstra bagaj parasını şoför ile muavin paylaşıyor. Veya bilet satan adam ile şoför. Sen pazarlığını yaparken net ol, 50 TL alıyor musun başka firmaya gideyim mi de. O zaman alırlar. Hiç almamaktansa 25' er TL alıyorlar. Onların her türlü işine gelir ama daha çok koparma derdindeler.

yok hocam pts ye kadar full yağış gösteriyor meteoraolojide muğla aydın izmir yolu bitik anlayacağın :(

ben kastamonudan istanbula getirdim bilet parasının yarısını kesmişlerdi .bu yüzden 50 tl üzeri istemeleri yanlış diye düşünüyorum motosikletinle bi git göster öyle pazarlıkla halletmeye bak

ben urfadan yzf 125 getirdim.. motoru görmeden önce 75 tl dedi.. motoru gördu ben bunu 150 den aşağı götürmem dedi. dediğini de yaptı 120 tl ye ölümüne pazarlık yaptık öyle aldı.. urfa-sivas arası mesafe..

baya ucuza halletmişsin sen :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

4 saat dedigin nedirki?

usta 4 saat değil sıkıntı yağmur durmuyor ve yağmurluk takımı bile giysem alt üst 4 saat yağmur yemeğe dayanmaz o yağmurluk soğukda cabası eldivenler su oalcak hep soğuk vurunca daha soğuk olacak :( yağmur olmasa her türlü giderim gittimde zaten ama yağmur işi bozdu ama 130 lira vermek istemiyorum bakalım karadeveci ne fiyat verecak yarın ola hayrola :)

valla o yorgunluk, sıkıntı, bir an önce eve kavuşma isteği filan derken olmaz olsun dedim 3 e 5e bakmadim artık.. o kadar pazarlık ettik yine de 120 den aşağı inmedi.. giren giriyor bazen yapacak bi şey olmuyor.. hayat bu her zaman kar edemiyoruz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

dostum motorla gitmeyi düşünme bile.. soğuk iğne deliği kadar yerden bile giriyor.. o soğuğu bir alırsan sağlığından olursun.. pazarlık yap fiyatı düşürmeye çalış ne yaparsan yap bir araca yükle öyle götür bence.. sağlık bu her şeyden önce gelir.. şimdi kıymeti belli olmuyor da o soğuğu yeyip hasta yatınca anlıyorsun..

valla o yorgunluk, sıkıntı, bir an önce eve kavuşma isteği filan derken olmaz olsun dedim 3 e 5e bakmadim artık.. o kadar pazarlık ettik yine de 120 den aşağı inmedi.. giren giriyor bazen yapacak bi şey olmuyor.. hayat bu her zaman kar edemiyoruz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

dostum motorla gitmeyi düşünme bile.. soğuk iğne deliği kadar yerden bile giriyor.. o soğuğu bir alırsan sağlığından olursun.. pazarlık yap fiyatı düşürmeye çalış ne yaparsan yap bir araca yükle öyle götür bence.. sağlık bu her şeyden önce gelir.. şimdi kıymeti belli olmuyor da o soğuğu yeyip hasta yatınca anlıyorsun..

valla bende öyle düşünmeye başladım şimdi hakikaten ya yağmuru yiyip zatüre olsam o kaybettiğim sağlık 100 liramı anasını satayım :)üstüne tekrar sağlığıma kavuşmak için harcatacağım ilaç parası :) ben iyisimi otobüsle götüreyim madem. saoğlun herkesin görüşü için

kesinlikle taşıma masraflarını ayarlayın hocam otobüsle taşıyın 250 km yol şehiriçi olmayacağı ve bodrum çıkışı dahil yolun neredeyse tamamı açık alan olacağı için soğuk da vuracak. rüzgar olmasa bile ne kadar kalın giyinirseniz giyinin soğuk olur. onu da geçtim motoru yormaktansa gel ayarlarız diyen arkadaşların yanına git sen. ayarlasınlar nasıl olsa maksimum 130 lira verecekmişsin. her türlü motor yan yatırılarak koyulacak bagaja..

yok hocam yan yatırarak koydurmam ya 3 saat öyle gidermi motor travegoya sığar dedi yazhanedeki adam yan ayaklıkla dik şekilde götürürüm

tekbaşınasın ve yolda sakatlık çıkarsa telef olursun yağmurda, pazarlık sünettir de ve at otobüse..

vQQJom.jpg

dWW7q7.jpg

arac travego, motoru yükleme yaptığım bagaj kısmı ise arka kapı bagaj kısmı, dik şekilde ayaklığı kapalı.

Son düzenleme:
arkadaşlar 3 senelik bodrum yaşantıma yarın itibari ile son vermek zorunda kalıyorum. ailemde izmirde oldğu için oraya taşınıyorum. eşyam filan yok kıyafetlerim ve motosikletim var :) daha önce 2 kere gittim motorumla izmire lakin havalar dünden beri o kadar kötükü yolda yağmura yakalanmam kesin :( üstelik yağmurlar dünden beridir durmuyor burda yani yarında yağmur devam ederse motosikletle izmire gitmem çok bu bile bile lades olur o yüzden ben de motorumu http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/120238-merak-edenlere-motosiklet-otobus-ile-nasil-tasinir.html şu arkadaş gibi otobüsle taşımayı düşünüyorum. metro ve pamukkale yasak dedi kamil koç 30 lira bilet arto 100 lira taşıması parası dedi karadeveci ise getir sen getir hallederiz dediler :) daha önce izmire gittiğimde benzin 5 liraydı ve 40 liraya gittim. şu an benzin 4.50 ise 36 liralık benzin yakacağım 250 km yol için. şimdi 36 lira verip yağmur korkusu soğuk hava ve konforsuz bi 4 saatlik yolcukmu yoksa 130 lira verip konforlu ve sıkıntısız bi yolculuk mu? görüşlerinizi bekliyorum saygılar selamlar

dipnot para sorun değil elbette ama 130 lira nerde 36 lira nerde sonuçta bende asgari ücretle çalışan bir insanım 100 lira 100 liradır ama motorumda scooter 250 km yoruyor beyaz güvercinim kararsız kaldım ya :(

merhaba. biz bu sene arkadaşımın bodrumda kullandıgı scooterını istanbula getirdik 120 tl gibi bir ücret aldılar. bu arada eğer ki otobus yada herhangı bır kargo aracına verıceksen kesinlikle benzın deposunu tamamen boşalt öle ver. ayrıca senın motor ile gitmen daha ekonomik olabilir fakat gidicegın yol şehirlerarası oldugu için bu tecrubenın olması lazım heleki bu hava koşullarında eğer yoksa boşver daha fazla para ver başına kaza bela gelmesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar