- Konu Yazar
arkadaşlar 3 senelik bodrum yaşantıma yarın itibari ile son vermek zorunda kalıyorum. ailemde izmirde oldğu için oraya taşınıyorum. eşyam filan yok kıyafetlerim ve motosikletim var
daha önce 2 kere gittim motorumla izmire lakin havalar dünden beri o kadar kötükü yolda yağmura yakalanmam kesin
üstelik yağmurlar dünden beridir durmuyor burda yani yarında yağmur devam ederse motosikletle izmire gitmem çok bu bile bile lades olur o yüzden ben de motorumu http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/120238-merak-edenlere-motosiklet-otobus-ile-nasil-tasinir.html şu arkadaş gibi otobüsle taşımayı düşünüyorum. metro ve pamukkale yasak dedi kamil koç 30 lira bilet arto 100 lira taşıması parası dedi karadeveci ise getir sen getir hallederiz dediler
daha önce izmire gittiğimde benzin 5 liraydı ve 40 liraya gittim. şu an benzin 4.50 ise 36 liralık benzin yakacağım 250 km yol için. şimdi 36 lira verip yağmur korkusu soğuk hava ve konforsuz bi 4 saatlik yolcukmu yoksa 130 lira verip konforlu ve sıkıntısız bi yolculuk mu? görüşlerinizi bekliyorum saygılar selamlar
dipnot para sorun değil elbette ama 130 lira nerde 36 lira nerde sonuçta bende asgari ücretle çalışan bir insanım 100 lira 100 liradır ama motorumda scooter 250 km yoruyor beyaz güvercinim kararsız kaldım ya
dipnot para sorun değil elbette ama 130 lira nerde 36 lira nerde sonuçta bende asgari ücretle çalışan bir insanım 100 lira 100 liradır ama motorumda scooter 250 km yoruyor beyaz güvercinim kararsız kaldım ya