yamaha mt-125 avrupa satış fiyatı 4590 avro..

2011'den beri yzf'nin fiyatı sürekli olarak artmakta, hiç bir zamanda geri düşüpte 6 7 bin olmayacak boşuna heveslenmeyin. Hatta ABS'li si gelince fiyatları iyice artacak. Siz kuba'nızla mutlusunuz, diğeriniz busa'sı ile otobanda harikalar yaratıyor. Bir diğeriniz çayını almış foruma girmiş yzf alınmaz yaa diyor. Hepinizin düşüncelerine saygım var. Bende bu motora o kadar para verip aldığım için mutluyum. O zaman sorun yok gelipte benimle tartışmasın kimse. İyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
iþte hepberaber bu þekilde bir tavýr alabilsek, fuar zamaný millete köpek muamelesi yapan firmalarý gör sen, izzeti ikramlar misafir etmeler

Konu sadece YFZ ve MT125 değil sadece. Daha dün Hero distribütörü asya motora mail attım gelen cevapta 2015 yilinda bi zam daha yapıcaklarmış! Suratına tükürsen yarabbi şükür derler. Konu birleşmeye gelince o is yaş.

Konu sadece YFZ ve MT125 değil sadece. Daha dün Hero distribütörü asya motora mail attım gelen cevapta 2015 yilinda bi zam daha yapıcaklarmış! Suratına tükürsen yarabbi şükür derler. Konu birleşmeye gelince o is yaş.

türk milleti kertilmeyi sevdikten sonra kerten çok olur.

2011'den beri yzf'nin fiyatı sürekli olarak artmakta, hiç bir zamanda geri düşüpte 6 7 bin olmayacak boşuna heveslenmeyin. Hatta ABS'li si gelince fiyatları iyice artacak. Siz kuba'nızla mutlusunuz, diğeriniz busa'sı ile otobanda harikalar yaratıyor. Bir diğeriniz çayını almış foruma girmiş yzf alınmaz yaa diyor. Hepinizin düşüncelerine saygım var. Bende bu motora o kadar para verip aldığım için mutluyum. O zaman sorun yok gelipte benimle tartışmasın kimse. İyi forumlar.

biz senle tartışmaya gelmedik, sen gelip tartıştın

Motosikleti
gts 300
4590 avroyu TL düşünürken direk kur farkıyla çarpmamak lazım.

Bu sene yamaha agresif satış politikası uyguladı.
Fiyatları nispeten ucuz tuttu. Ama maalesef zarar etti. Seneye bütün Modeller zamlanacakmıs. Iyı bir kaynaktan aldım bu bilgileri.

arkadaşlar haklısınız motorlar çok pahalı, bende bir mt sahibiyim buna rağmen söylüyorum pahalı diye. ama sanki pahalı olan tek şey motorlarmış gibi bir eleştiriyi de pek haklı bulmuyorum işin açığı, muhteşem! ekonomimiz sayesinde hangi ürünü olması gereken değerinde alıyoruz ki. telefon, pc, oyun konsolu v.b. her şeyi yurtdışından daha ucuza almaya çalışan bizler değil miyiz? o yüzden bu motora bu para verilmez demeden önce 'biz niye her alanda kazıklanıyoruz' demek lazım bence.

Bu sene yamaha agresif satış politikası uyguladı.
Fiyatları nispeten ucuz tuttu. Ama maalesef zarar etti. Seneye bütün Modeller zamlanacakmıs. Iyı bir kaynaktan aldım bu bilgileri.

o fiyatlara rağmen zarar mı etmiş? iyi sallamış vallaha :D

O fiyatlar mi.
Mt 07 bedavaya veriliyor.
Tenere bence haddinden fazla ucuz.
Mt 125 fiyatı avrupadan düşük.

yıllar önce bir arkadaş forumda cbf150 nın hondaya maliyeti ya 250 ya 450 dolar'mış diye yazmıştı galiba bir amerikan sitesinden bulmuştu ama nerden bilemiyorum

yıllar önce bir arkadaş forumda cbf150 nın hondaya maliyeti ya 250 ya 450 dolar'mış diye yazmıştı galiba bir amerikan sitesinden bulmuştu ama nerden bilemiyorum

senin hatırın için 500 dolar olsun ya, ne olacak? bizde kaça "çakıyorlar" bunu?

Cbf nin değil ama CB 125 Ace in Afrikada 600 dolara satıldığını biliyorum.

neredeyse 2 zamanlı motor kadar yağ yakan, motoru 100.000 i göremeyen, yarım saatte 100 km/h hıza çıkan son sürati ittir kaktır 110 km/h olan motora çektikleri paraya bak yazık !

Sizin sokaktaki ekonomiden pek haberiniz yok belli ki veya ağır trollüyorsunuz. Bir kalıp kaşar peyniri 15 lira, etin kilosu 35 lira. İthal ürünlere hiç geçmiyorum bile. Birkaç yüz lira bayılmadan spor ayakkabı bile alınmıyor bu ülkede.

Sizin sokaktaki ekonomiden pek haberiniz yok belli ki veya ağır trollüyorsunuz. Bir kalıp kaşar peyniri 15 lira, etin kilosu 35 lira. İthal ürünlere hiç geçmiyorum bile. Birkaç yüz lira bayılmadan spor ayakkabı bile alınmıyor bu ülkede.

eee ? helali hoş olsun ozaman 125 cc motora 10.000 ve üstü rakamları verelim de trollenmesin senin gönlün olsun

Keyfin istiyorsa verirsin, istemiyorsa vermezsin. Serbest ekonomi, serbest piyasa. Eee'si bu yani. Kapitalizmle ilk defa karşılaşmış gibi tepkilere gerek var mı?

Keyfin istiyorsa verirsin, istemiyorsa vermezsin. Serbest ekonomi, serbest piyasa. Eee'si bu yani. Kapitalizmle ilk defa karşılaşmış gibi tepkilere gerek var mı?

ilk defa bi konu üzerinde sana uymayan görüşle karşılaşmış gibi heyecanlanmaya gerek var mı ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar