gecmiş olsun
Merhaba,
Yeni bir dişli seti uretiyoruz. 7 saniyede 100 km hıza çıkıyor pulsar ve son hızı 160 km.
Selamlar.
Söylediğiniz veriler gerçekten güzel.Başarılarınızın devamını dilerim. inşallah en kısa zamanda almayı düşünüyorum.
Zaten sizde Konya da ikamet ediyosunuz zannedersem, bi ara yüz yüze de görüşebiliriz.
İyi Forumlar.
piyanist_irf
Elinize sağlık, güzel olmuşa benziyor. güzel olmuştur olmasına ama biz alamıyoruz ne fayda.?
sahibinden veya gittigidiyordan ticaret açın kartla 3 5 taksit ile alalım. orta sehpa ve arka çanta demiri ikiside lazım.!
Pulsarda tvs aynası deneyen arkadaşlar,ayna beklentiyi karşılıyor mu ? Pulsarın aynaları uygun konumda olsa görüş açısından net ve sağlam aslında.Tvs aynasında çok birşey farketmiyorsa ayna uzatma aparatı arayışına gireceğim.
3.5/4 litre yakanlara sor o zaman onlar sana en güzel cevabı verir. motoru kötülemek için yapmadığınız kalmadı ya bravo.
Bajaj internet sitesinde yazanlar aşağıdadır, bu konuda yorumlarınız nedir?
Bu yağı kullanınca değişim 10.000 de bir mi?
http://bajaj.com.tr/orijinal-yag-kullanin
Orijinal Yağ Kullanın
Bajaj Auto 4 Valfli Motosikletlerde her 10.000 km'de motor yağı değişimini tavsiye eden Hindistan'daki ilk iki tekerlekli araç üreticisidir. "Bajaj DTS-i 10.000" motor yağındaki üstün teknoloji ve gelişim bunun gerçekleşmesine imkan sağlamıştır. Motor yağı ömrü 5.000 km'den 10.000 km'ye çıkarılarak hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlanmış olunuyor.
"Bajaj DTS-i 10.000" API SL ve JASO 'MA2' Uluslararası Spesifikasyonlarına uyacak şekilde tasarlanmıştır. Bajaj 4 Valfli Motosikletler için komple yağlama gereksinimlerini karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır.
Önerilen Orijinal Motor Yağı Değişme Sıklığı: 1 Ücretsiz Servis & sonra her 10.000 km'de*
"Bajaj DTS-i 10.000" kullanmanın avantajları :
Daha iyi Yağlama ve Yakıt Verimliliği için daha iyi Akışkanlık Dengesi
Motor Parçalarını, özellikle Piston, Piston Pimini vb. temizler
Daha İyi Debriyaj Performansı
Vites Dişlilerinde Aşınmaya Karşı Daha Yüksek Direnç
Daha İyi Yıpranma Direnci
* Bazı durumlarda 5.000 km'de değiştirmek gerekebilir.
ben kullanıyorum 3 aydır. dünyanın güzelliklerini görmeye başladımpulsarın orjinal aynasında sağı solu görmek için kendinizi ileri geri yapmanız gerekiyor. tvs aynasında öyle bir şey söz konusu değil. gayet iyi gösteriyor. ölü nokta çok az. benim gibi aynayı çok fazla kullanıyorsanız tavsiye ederim
gecmiş olsun
vallah bu olmamış başka resim yok mu, tşk ederim allah senden razı olsun, hemen hallediyorum.
o zaman şöyle diyebilirsin: ben kullanıyorum çok yakiyor.
yasim 25. bizde de var iki tane. pulsarın ne olduğunu biliyoruz yani.
çok basarsan çok yakar. kimse sana redline da kullanın 2.5 litre yakiyor demedi.
yapici olmasi gereken sensin bence.
Dostum ban benden 4 yas ufaksin mevzu yas degil zaten ama hala ayni seyi yapiyorsun. Bu motorla redline da gitmesende 3 litrenin hayli hayli uzerinde yakiyor bunu bende cok iyi biliyorum sende cok iyi biliyorsun. Ama illa laf carpitmak ve uste cikmak icin maalesef sacmaliyorsun. Sana tavsiye sen ticaret erbabisin sana yazilanlara daha olumlu cvplar ver daha yapici ol, insanlari rencide edici tersleyici laflar kullanma kotu intibadir bu ! Dostane bir tavsiye.